Jutro ledeno i u minusu, tokom dana nešto toplije
Foto: Filip Plavčić

Vremenska prognoza

Jutro ledeno i u minusu, tokom dana nešto toplije

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, uz pojačan jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko -5C, najviša dnevna oko 1C
Objavljeno: 07:23h

Jutro će u Srbiji biti mestimično maglovito ili s niskom oblačnošću koja će se ponegde na severozapadu, zapadu, jugu i u Timočkoj Krajini zadržati veći deo dana. U ostalim predelima duži sunčani period i malo toplije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Vetar će biti slab i umeren, u Podunavlju, Pomoravlju i južnom Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -12 do -3C, najviša dnevna od 0 do 5, u predelima sa maglom od -5 do -2C. Uveče i tokom noći postepeno povećanje oblačnosti, prvo na jugu zemlje. U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, uz pojačan jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko -5C, najviša dnevna oko 1C. Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka se nastavljaju ledeni dani - u jutarnjim satima će biti slabog i umerenog mraza, od -9 do -4 stepena, a najviša dnevna temperatura u većini mesta biće ispod 0 stepeni.

BONUS VIDEO:

Anketa: Pitali smo građane da li znaju da su banci dužni 986 evra

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.