BRAĆO, IDE PAPIR U WC ŠOLJU: Petar se našalio na račun Grka jer nisu prenosili naše utakmice u košarci, nastao HAOS
ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Nikana.gr

DRAMA

BRAĆO, IDE PAPIR U WC ŠOLJU: Petar se našalio na račun Grka jer nisu prenosili naše utakmice u košarci, nastao HAOS

Komentari šaljivog karaktera su se samo nizali, a jedan sa najviše lajkova, bila je slika ruke koja drži toalet papir iznad šolje

Objavljeno:

Ljubav između Srba i Grka, jedna je od neupitnih stvari, gotovo uvek, sem kada se radi o sportu, jer tu ipak proradi ona strast po kojoj su poznate obe nacije. Upravo zato, komentar jednog našeg državljanina apropo održavanja Evropskog prvenstva u košarci, nasmejala je brojne korisnike Fejsbuka.

Ovaj put našim državljanima nisu zasmetali ni veća cena girosa, pa ni ležaljki, već druga najsporednija stvar na svetu - košarka. Naime, jedan od naših turista koji je trenutno u Grčkoj, Petar, napisao je u okviru grupe "Live from Greece", kako nije fer što Grci ne prenose utakmice naše košarkaške reprezentacije, koja je uz Grčku, jedan od glavnih favorita za zlato.

"Već drugo veče Grčka televizija ne prenosi naše košarkaške utakmice, a pušta neke druge. E, pa, braćo Grci, ide toalet papir u WC šolju", napisao je on.

Komentari šaljivog karaktera su se samo nizali, a jedan sa najviše lajkova, bila je slika ruke koja drži toalet papir iznad šolje. Naravno, do toga nije došlo, a sledeća korisnica je rešila da se nadoveže svojim komentarom.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Lele, nemojte ako boga znate! Ja sam u prizemlju ima me poplavite. ", napisala je ona.

Bilo je tu i onih kreativnijih oko pravljenja zvrčki, te su se predlozi poput "Nalij im pur penu u WC šolju kada pođeš kući. Napuni im je kao što mi punimo koševe.", te i "najbolje su vlažne maramice, samo napravi kuglicu", "pelene su ipak najbolje", bili neki od onih koji su izazavali najviše smeha.

Ipak, bilo je i onih koji su Petrovu objavu videli priliku da uključe i malo teže reči. Upravo zato, on je rešio da se opet oglasi i reši dilemu oko pravca u kojem su njegove misli išle tokom pisanja statusa.

"Ovako ovaj post je šaljive prirode, žalosno je što to moram da naglasim. Idem redovno na letovanje u Grčku, obožavam njihovo more. Volim ljude i poštujem sva pravila. A drago mi je što je više od 3.000 ljudi za sada shvatilo moj post kako treba. A ovim ostalim poručujem da se više opuste i zabavljaju a ako i to ne mogu jednostavno nek zaobiđu post i ćao", napisao je Petar na kraju svog obraćanja.

Suma sumarum, ono što je najbitnije jeste da se velika većina dobro našalila na račun košarke i dveju reprezentacija. Međutim, ako i kada dođe do meča između Srbije i Grčke, jedno je sigurno, onima koji izgube neće biti baš lako.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.