Shoppster nas je oduševio: Više od 180.000 proizvoda
Ilustracija, Foto: Promo

“one-stop shop”

Shoppster nas je oduševio: Više od 180.000 proizvoda

Najveća domaća eCommerce platforma, prva online i TV prodavnica Shoppster, dostiže cifre proizvoda koje oduševljavaju celokupno tržište i javnost u Srbiji!

Objavljeno: 12:26h

Shoppster uspešno opravdava “one-stop shop” status sa ponudom od preko 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, od nekih od najvećih svetskih imena iz sveta mode, tehnike i sporta, sve do domaće male privrede – malih i mikro preduzetnika za čiju ponudu zanatskih, kvalitetnih proizvoda vlada sve veće interesovanje.

Iz kompanije poručuju da su ove cifre samo jedan u nizu koraka koji slede, jer nas u nastavku godine očekuje drastično širenje ponude u svim kategorijama: “Shoppster je danas predvodnik pozitivnih promena u eCommerce industriji zahvaljujući uspešnoj primeni najmodernijih svetski priznatih prodajnih modela kao što je Marketplace, zatim edukaciji kupaca i dobavljača, transformaciji svesti o mogućnostima online trgovine, i utemeljivanju novog standarda u uslugama koje višekanalni sistem prodaje može pružiti na jednom tržištu. Suština onoga što radimo ostaje ista i ogleda se u stubovima naše industrije – lako, brzo i bezbedno iskustvo kupovine preko interneta od prvog do poslednjeg koraka,” objašnjava direktorka Tradinga u Shoppsteru Ivana Lazović.

Šopster
foto: Promo

Zatekavši nerazvijeno i nepoverljivo tržište, nenaviknuto na trendove aktuelne u najrazvijenijim zemljama Evrope, Shoppster je te trendove uspešno primenio, transformišući atmosferu vladavine sive ekonomije u savremen, lako razumljiv, pristupačan, brz i bezbedan sistem online trgovine, na zadovoljstvo svih kupaca, prodavaca i dostavljača. To je, navodi Lazović, za pozitivnu posledicu imalo rasterećenje kupaca i razvejane sumnje kada jer o naručivanju čak i najkrupnijih artikala preko interneta.

“Danas beležimo sve veće interesovanje za “kabastije” proizvode: od sprava za fitnes, opreme za bašte i bicikle, sve do proizvoda kategorije Bela tehnika koja po narudžbinama u ovom trenutku obara sve rekorde. Kada vidite da ljudi potpuno rasterećeno naručuju takve stvari, to ne govori samo o poverenju koje oni imaju u Shoppster, već o ozbiljnom napretku u svesti čitavog tržišta.”

Moderan eCommerce pristup, zainteresovanost kupaca i njihovo poverenje, dopušta Shoppsteru da se posle dve godine uspešnog poslovanja u potpunosti posveti narednim koracima u širenju spektra proizvoda i usluga - kompanija najavljuje brojna iznenađenja, od redovnog širenja asortimana i novih akcija, preko pogodnosti za kupce i članove kluba lojalnosti, sve do lansiranja novih Shoppster.rs Private Label brendova.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.