"IMA DETE OD 13 GODINA, NIKADA GA NE BI OSTAVILA": Brat nestale Mirele za Espreso ispričao nove detalje, POTRESNO
Nestala Mirela Josipović, Foto: Printscreen

POTRAGA U TOKU

"IMA DETE OD 13 GODINA, NIKADA GA NE BI OSTAVILA": Brat nestale Mirele za Espreso ispričao nove detalje, POTRESNO

Ukoliko vidite Mirelu, možete kontaktirati njenu porodicu telefonom: 060/3169696

Objavljeno: 13:57h

Mirela Josipović (41) nestala je u beogradskom naselju Stepa Stepanović. Porodica ne može sa sigurnošću da tvrdi kada je nestala, ali su policiji prijavili pre skoro 24 sata.

Na iznenađenje porodice njen stan je ostao otključan, dok automobila nema što je za portal Espreso ispričao Mirelin brat Miloš.

"Mi zapravo nismo sigurni ni kada je tačno nestala, juče smo prijavili policiji, ono što je sigurno jeste da je prošlo 24 sata i da nje nema, ali sumnjamo da je nestala preključe", priča on i dodaje:

"Telefona nema, auta nema, to nikako ne liči na nju jer je veoma odgovorna osoba, uvek nam se svima javljala, bila dostupna, zaključavala je stan a sada smo zatekli da je otključan", kaže Miloš za portal Espreso.

Mirela Josipović
Mirela Josipovićfoto: Facebook

Kako nam je objasnio, Mirela ima dete koje ima 13 godina i koje nikada ne bi ostavila, a prvi signal da nešto nije u redu bio je nedostupan telefon.

"Ona je bila sama u stanu, razvedena je i dete živi sa njom ali je sada bilo kod oca nekoliko dana. Poslednji put se čula sa majkom i nakon toga je postala nedostupna", kaže naš sagovornik i dodaje:

Nestala Mirela
Nestala Mirelafoto: Privatna arhiva

"Znate, ona može da napusti sve nas, ali ima dete od 13 godina i njega sigurno nikada ne bi napustila. Njen posao je vezan za telefon, porodica, uvek je bila dostupna i nema taj luksuz da dozvoli da bude nedostupna što je prvi signal bio da nešto nije u redu", zaključio je on.

Ukoliko vidite Mirelu, možete kontaktirati njenu porodicu telefonom: 060/3169696

Bonus video:

00:49

Potraga za nestalim Andrijom na Adi Ciganliji

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.