NEVREME U NOVOM SADU OTVORILO AMBIS NA PUTU! Krater je OGROMAN, vodite računa (FOTO)
Slika sa lica mesta, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

jezivo

NEVREME U NOVOM SADU OTVORILO AMBIS NA PUTU! Krater je OGROMAN, vodite računa (FOTO)

U nekim delovima grada srušena su i veća stabla

Objavljeno:

Nakon što je jako nevreme pogodilo Novi Sad u ulici Matice Srpske u tom gradu otvorio se krateri dubok nekoliko metara, a vozačima je upućen apel da izbegavaju taj deo saobraćajnice.

Podsetimo, snažno nevreme pogodilo je Novi Sad, juče između 3.30 i 4 sata. Obilna kiša koja se sručila potopila je više ulica u gradu, oštetila automobile i stabla.

Gradska kuća objavila je da su gradske službe i sva javno-komunalna preduzeća angažovana u punom kapacitetu na otklanjanju posledica vremenske nepogode koja je sinoć pogodila naš grad.

Svi veći bulevari bili su pod vodom, uključujući Bulevar patrijarha Pavla, Bulevar oslobođenja, Bulevar Evrope, Futošku ulicu.

Kako piše 021, većih problema sa vodom bilo je na Detelinari, Podbari i Grbavici.

Prema informacijama iz JKP Vodovod i kanalizacija od 2 do 4 sata ujutru, na 9 kišomernih stanica na urbanom gradskom području je zabeleženo da je palo 40 litara kiše po kvadratnom metru za 20 minuta, odnosno tri puta više nego što kanalizacioni sistem može da primi.

Jak pljusak i vetar potopili su i stanove u suterenu, kako javljaju sugrađani na društvenim mrežama, gde se takođe odvija „akcija“ pronalaženja registarskih tablica, koje je odnela oluja.

U nekim delovima grada srušena su i veća stabla.

Na otklanjanju posledica nepogode angažovana je vatrogasna brigada kao i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava u vidu civilne zaštite koji su takođe na terenu u punom kapacitetu.

Nevreme je, kako navode mediji, pogodilo i Sremsku Mitrovicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.