ZUKORLIĆEVA TREĆA UDOVICA IZNENADILA OBJAVOM NA INSTAGRAMU! Otkrila previše?!
Belkisa Crnovršanin i Zukorlić, Foto: Printscreen

OGLASILA SE

ZUKORLIĆEVA TREĆA UDOVICA IZNENADILA OBJAVOM NA INSTAGRAMU! Otkrila previše?!

Belkisa Crnovršanin, navodno treća žena pokojnog muftije Muamera Zukorlića, aktivna je na društvenim mrežama, pa pored fotografija, često i odgovora na pitanja pratilaca.

Objavljeno:

Pokojni muftija Muamer Zukorlić imao je navodno i treću suprugu, poznatu novopazarsku novinarku Belkisu Crnovršanin (31), koja je 20 godina mlađa od njega, završila je studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak i agenciji Sandžak pres.

Belkisa Crnovršanin je sada iznenadila mnoge objavama na Instagramu kada je davala odgovore na pitanja o ljubavnom statusu.

Ovoga puta Belkisi su pratioci postavljali dosta pitanja vezanih za njen emotivni status, interesujući se da li je lepa Novopazarka uplovila u novu romansu. Jedno od pitanja koje je Belkisa dobila bilo je i "da li bi mogla da budeš u braku sa muškarcem druge vere". Belkisa je to pitanje objavila, a njen odgovor bio je kratak "Bog ne dozvoljava".

Pored brojnih komplimenata koje joj pratioci šalju, bilo je i pitanje "da li si zauzeta emotivno", na šta je Belkisa odgovorila da jeste. Ostaje nam da vidimo da li je i ko osvojio srce mlade Novopazarke.

Stori
foto: Printscreen/Instagram
Stori
foto: Printscreen/Instagram

Zilha Malmudirović, master teolog, otkrila je za jutarnji program kakvi su šerijatski zakoni:

- Poligamija podrazumeva da muškarac ili žena moraju da ispune određene uslove. Konkretno, muškarac da bi bio oženjen sa više žena, ima određenu odgovornost. Muškarac može biti u braku sa najviše četiri žene, mora da bude punoletan, pametan, zdrav, finansijski situiran da bi mogao da vodi računa o svim ženama. mora da bude pravedan prema sve četiri, recimo ako ima četiri žene, mora da obezbedi 4 kuće - navodi Zilha za i dodaje:

- Šerijatski zakon jasno određuje koliko kome pripada, po šerijatskom takonu, žena ima pravo na nasledtsvo za razliku od nekih drugih zakona, a jasno je ustanovljeno koliko pripada ženama, a koliko ostalim naslednicima - zaključuje ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.