IZGORELA KUĆA SUBOTIČKOG DEDA MRAZA: Čovek koji je pomogao mnogoj deci sad moli za pomoć!
Foto: Vatrogasci / ilustracija, Dragan Kadić

nesreća

IZGORELA KUĆA SUBOTIČKOG DEDA MRAZA: Čovek koji je pomogao mnogoj deci sad moli za pomoć!

Srećom, i on i supruga ostali su nepovređeni zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, ali je vatra pričinila veliku štetu.
Objavljeno:

Dom Ištvana Nađa iz Bačkih vinograda, koji je mnoge subotičke mališane pohodio za Božić kao Deda Mraz, stradao je u požaru pa moli sve ljude dobre volje da mu pomognu da izgradi novi krov nad glavom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za Ištvana Nađa iz Bačkih Vinograda hladni zimski dani teži su nego drugima jer je u požaru koji je, iz za sada neutvrđenih razloga, izbio 22. decembra u zoru, ostao bez krova nad glavom.

Srećom, i on i supruga ostali su nepovređeni zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, ali je vatra pričinila veliku štetu.

- Još nije jasno kako je došlo do požara. Jako je bilo opasno čak i za vatrogasce jer su drvo, najlon i stiropor kojim je bio izolovan krov, buknuli u roku od svega nekoliko minuta i izazvali veliki požar koji je potpuno uništio krov na kući - kaže Nađ.

Nađ kaže da su on i supruga, zahvaljujući pomoći pojedinih preduzeća iz Bačkih Vinograda i Subotice, spasavali što se spasti moglo, ali da to nije dovoljno da bi podigli svoj krov nad glavom jer je pričinjena šteta veoma velika.

- Gornji deo krova toliko je uništen da će ceo morati da bude demontiran i izgrađen novi. Vatra je gorela i u sobama, a ono što je ona poštedela kasnije je dokrajčila voda. Lamperija je uništena, staklena vuna kojom je bila izolovana sada je puna smrznute vode, a stradao je i nameštaj - kaže.

Nađ je, uprkos požaru u svojoj kući, i za katolički i za pravoslavni Božić i ove godine bio Deda Mraz kako bi subotičku obradovao decu paketićima.

Kaže da je sada njemu potrebna pomoć kako bi opet imao krov nad glavom i našao zaštitu od zimske hladnoće, pa moli sve ljude dobre volje da mu u tome pomognu.

Bonus Video:

Migranti se guše u dimu kako bi se zagrejali! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs / RTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.