METEOROLOG RISTIĆ IMA VAŽNO UPOZORENJE KOJE SE TIČE POPLAVA U SRBIJI: Sutra se očekuju GRMLJAVINA, OLUJE i GRAD!
Ivan Ristić, Foto: Printscreen/RTS

OBRATITE PAŽNJU!

METEOROLOG RISTIĆ IMA VAŽNO UPOZORENJE KOJE SE TIČE POPLAVA U SRBIJI: Sutra se očekuju GRMLJAVINA, OLUJE i GRAD!

- Ova promena vremena je najava osveženja vezanog za kraj jula i početak avgusta, u kojem ćemo uživati nakon toplotnog talasa tokom treće dekade jula - rekao je meteorolog

Objavljeno:

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom koje će pre podne zahvatiti severozapadne delove Srbije, posle podne i uveče proširiće se i na ostale delove Srbije, kaže za 24sedam meterolog Ivan Ristić.

- Biće uslova i za nepogode, grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima, pa bi trebalo očistiti odvode vode tamo gde je to moguće i tako smanjiti mogućnost ponovnih poplava. Pre podne vetar slab i umeren južni i jugoistočni, tokom dana sa prolaskom fronta u skretanju na jak severozapadni - kaže on.

1 / 6 Foto: Luka Stojanović

Meterolog dodaje da će minimalna jutarnja temperatura biti od 14 do 22°C, makismalna dnevna od 28°C na severozapadu do 36°C na jugoistoku Srbije, do kraja dana u padu i za deset stepeni.

- Ova promena vremena je najava osveženja vezanog za kraj jula i početak avgusta, u kojem ćemo uživati nakon toplotnog talasa tokom treće dekade jula - rekao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.