GRANIČNI PRELAZI KRCATI: Evo koliko se ČEKA, jedan POSEBNO IZBEGAVAJTE!
Granični prelaz, Foto: Printscreen/AMSS

haos

GRANIČNI PRELAZI KRCATI: Evo koliko se ČEKA, jedan POSEBNO IZBEGAVAJTE!

Putnička vozila na graničnom prelazu Šid čekaju na izlazu četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Objavljeno:

Na graničnom prelazu Sremska Račka putnička vozila na izlazu čekaju oko dva sata, a na Preševu na ulazu oko 100 minuta.

Ovog popodneva zadržavanja na graničnom prelazu Gostun za putnička vozila su oko pola sata. Kada su u pitanju teretna vozila, naviše se čeka na prelazu Šid na izlazu, i to oko četiri sata. Na Batrovcima teretnjaci čekaju tri sata, a na Horgošu na izlazu oko dva sata. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju AMSS.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjeni režim saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na auto-putu E-75, na deonici petlja Paraćin - petlja Pojate zbog radova na uklanjanju horizontalne saobraćajne signalizacije do 28. jula za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u smeru ka Nišu.

Granični prelaz, Gužve, Saobraćaj, Granica
foto: RINA

Na deonici petlja Ražanj - petlja Aleksinački Rudnici, ka Beogradu u toku su radovi na pojačanom održavanju. U zoni radova saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom, smer ka Nišu.

Zbog radova na popravci mosta preko Borks ereke na delu puta Bor - Zagradje kod Slatine do 1 septembra saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Breždje - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare saobraćaj će biti obustavljen do 30. oktobra zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni put je Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Zbog radova na sanaciji klizišta Bušinsko polje na deonici Bajina Bašta - Perućac do 1. septembra od 7 do 22 časa saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.