SRBI PLATILI LETOVANJE U KUŠADASIJU 280 EVRA, PA DOŽIVELI HOROR SCENE: Objavili SLIKE iz HOTELA, kakav KOKOŠINJAC!
Klima uređaji, Foto: Twitter

neverovatno

SRBI PLATILI LETOVANJE U KUŠADASIJU 280 EVRA, PA DOŽIVELI HOROR SCENE: Objavili SLIKE iz HOTELA, kakav KOKOŠINJAC!

Ona je sve poslala bratu koji je fotografije objavio je na Tviteru!

Objavljeno:

Devojka koja letuje u popularnom turskom letovalištu Kušadasiju otkrila je da je nju i ljude sa kojima je turistička agencija smestila u grozan hotel.

Ona je sve poslala bratu koji je fotografije objavio je na Tviteru.

"Evo šta dobijete kad preko 'GO2' uplatite letovanje - ko veli mi smo mladi, nećemo ni biti u smeštaju. 280 evra čiste komocije. Još 15 evra zbog poskupljenja goriva jer autobusi sad idu na raketni pogon. Do poslednjeg momenta ne znate gde ćete biti smešteni i onda kad dođete saznate da za iste pare jedna grupa bude u finom hotelu sa bazenom a drugi gledaju da se ne zaraze. Još ti uvale narukvicu onu da bi te vodili na najskuplju plažu u celom mestu i tamo si ceo dan ali 'plot twist' je da iako si platio narukvicu ulaz na plažu plaćaš svakako", napisao je mladić.

On je takođe opisao da izleti na koje ova agencija vodi, iako prethodno plaćeni i podrazumevaju narukvicu za ulazak, nisu besplatni.

"Na te izlete ne smete da nosite ništa jer vas predžepavaju i svu hranu i piće bacaju u kantu. Nemam ništa protiv ako ste odrasla osoba i zarađujete pa vam nije puno, ali za srednjoškolce i studente koji su na teretu roditelja je to velik udar po džepu", napisao je on.

Usledile su brojne reakcije korisnika ove društvene mreže sa pitanjima gde i kako se ovo desilo i da je to nedopustivo

"Ovo mi je poslala mlađa sestra koja je prvi put sama otišla na more, devojka nije znala kako da se snađe, a na svaku žalbu samo su rekli da je jedino moguće da im malo očiste sobu", napisao je on.

Ljudi su u komentarima pitali kako je moguće da nije videla smeštaj pre odlaska na letovanje ili isto tražila da vidi od ove agencije, na šta je mladić rekao da su na sajtu ove agencije dostupne fotografije smeštaja od pre više godina.

"Nije uopšte bilo saopšteno koji je smeštaj, a i sad ako ukucaš na 'Google' stoje slike od pre ko zna koliko gde hotel deluje relativno pristojno", napisao je on.

Ubrzo su usledili brojni komentali na ove objave koji su kritikovali smeštaj ljudi, kao i onih koji su rekli da su za te pare to mogli i da očekuju.

"Ako nemate dovoljno novca za letovanje nemojte ni ići", napisala je jedna žena u komentaru.

"Moja ćerka je trenutno u Kušadasiju sa drugaricama preko iste agencije u hotelu 'Bora', koji su i odabrale pri prijavljivanju. Smeštaj je skroman, ali to su i očekivale na osnovu prethodnih iskustava. One su platile 254 evra sa tih 15 evra povećanja i osiguranjem", napisala je jedna majka na Tviteru.

"Žao mi je što joj se to desilo, ali ako su pristali da ne znaju koji je smeštaj, sami su krivi", glasio je komentar..

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.