PRETNJE SMRĆU ALEKSANDRU RODIĆU I PORODICI: Obavestili smo policiju i državne organe!

atmosfera linča

PRETNJE SMRĆU ALEKSANDRU RODIĆU I PORODICI: Obavestili smo policiju i državne organe!

Okolnost da mediji u vlasništvu Aleksandra Rodića razotkrivaju nezakonite radnje pojedinaca iz Srbije i Crne Gore rizik ugrožavanja bezbednosti Aleksandra Rodića, njegove porodice i zaposlenih u "Adrija medija grupi" i Kuriru čini ekstremno velikim
Objavljeno: 21:59h
Vlasniku Kurira Aleksandru Rodiću i članovima njegove porodice upućene su pretnje smrću. Zakon
Aleksandar Rodić: Neću dozvoliti da me sitni prevaranti uvuku u političko blato! doprinelo je atmosferi linča
iznoseći neistinite informacije o Aleksandru Rodiću Aleksandra Vučića
Obavestili smo zvanično o pretnjama Ministarstvo unutrašnjih poslova i direktora policije Milorada Veljovića
svakodnevno objavljuju niz neistinitih informacija o životu i radu Aleksandra Rodića to jest za napad na život Aleksandra Rodića i njemu bliskih. Ministarstvo unutrašnjih poslova i direktor policije Milorad Veljović, u zahtevu su obavešteni da su novinari Kurira u dužem vremenskom periodu izloženi pretnjama.
Podsećamo da je u Srbiji i Crnoj Gori u poslednjih nekoliko godina bilo više ubistava novinara i vlasnika medija. ugrožavanja bezbednosti Aleksandra Rodića, njegove porodice i zaposlenih u "Adrija medija grupi" čini ekstremno velikim. Televizija "Pink" i dnevni list "Informer" gotovo svakodnevno objavljuju niz neistina o životu i radu Aleksandra Rodića Zahtevamo od nadležnih državnih institucija da zaštite Aleksandra Rodića, njegovu porodicu i sve zaposlene u Kuriru i "Adrija mediji" od daljeg zastrašivanja i pretnji, kao i stvaranja atmosfere linča i da time omoguće normalan rad i izveštavanje.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.