AUTO-PUT MILOŠ VELIKI OPRAVDAO OČEKIVANJA, 48.000 VOZILA PROŠLO NAPLATNE RAMPE: U Crnu Goru prešlo 128.000 putnika
Ilustracija, Foto: RINA

oboren rekord

AUTO-PUT MILOŠ VELIKI OPRAVDAO OČEKIVANJA, 48.000 VOZILA PROŠLO NAPLATNE RAMPE: U Crnu Goru prešlo 128.000 putnika

Kritična tačka na tom putu konačno je izbrisana

Objavljeno:

Put ka primorju za srpske turiste često je umeo da se pretvori u pakao, pa su naoružani strpljenjem kretali na put ka omiljenoj destinaciji za letovanje. Kritična tačka na tom putu konačno je izbrisana. Puštanjem deonice autoputa Miloš Veliki od Preljine do Pakovraća u saobraćaj, ne samo da su se kilometarske kolone oko Čačka prepolovile, već je i ukroćena Ibarska magistrala koja je umela da u jednoj sezoni oduzme i po nekoliko ljudskih života.

Proteklog vikenda autoput Miloš Veliki opravdao je svoja očekivanja i kroz njegove naplatne rampe prošao je rekordan broj putnika.

"U periodu od 15. do 17. jula ove godine ukupan protok vozila na naplatnoj stanici Pakovraće je 48.358 hiljada vozila, od tog broja 26.687 se isključilo sa autoputa, dok je ukupan broj vozila koji je prošao kroz naplatnu stanicu Preljina 48.629 hiljada", kazali su za RINU u JP "Putevi Srbije".

1 / 3 Foto: RINA

Prema podacima Uprave policije proteklog vikenda u Crnu Goru ušlo je 128 hiljada putnika, a najfrekventnije je na graničnim prelazima sa Republikom Srbijom. Imajući u vidu da se u špicu turističke sezone promet putnika povećava i do deset puta, a da su kapaciteti graničnih prelaza limitirani, Sektor granične policije je izvršio logističke i tehničke pripreme u svojim organizacionim jedinicama, kako bi se ubrzao promet putnika i smanjila zadržavanja na graničnim prelazima, saopštili su iz Uprave policije.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.