MUP evakuisao 145 građana iz smetova, HELIKOPTERIMA DOSTAVLJENE NAMIRNICE BELOJ STENI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

hEROJI SRBIJE

MUP evakuisao 145 građana iz smetova, HELIKOPTERIMA DOSTAVLJENE NAMIRNICE BELOJ STENI! (FOTO) (VIDEO)

Pripadnici Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice dostavili su danas neophodnu hranu, vodu i lekove meštanima Bele stene, na rečenoj adi na Dunavu kod Pančeva, do kojih usled niskih temperatura i leda na Dunavu nije moguće doći plovnim putem
Objavljeno: 15:59h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u svim opštinama u Srbiji, u kojima je usled niskih temperatura i visokog snežnog prekrivača otežan život građana ukazuju neophodnu pomoć stanovništvu, a do sada je u svim intervencijama iz smetova evakuisano 145 građana i spašeno šest osoba, saopštila je policija.

foto: MUP Srbije

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pripadnici Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice dostavili su danas neophodnu hranu, vodu i lekove meštanima Bele stene, na rečenoj adi na Dunavu kod Pančeva, do kojih usled niskih temperatura i leda na Dunavu nije moguće doći plovnim putem.

foto: MUP Srbije

Trinaestorici stanovnika tog naselja, među kojima su dva bolesnika sa hroničnim bolestima, dostavljene su zalihe za narednih nekoliko dana. Dostava neophodnih namernica i lekova obavljena je helikopterom, imajući u vidu da ne postoji drugi način dolaska do ovih ljudi.

foto: MUP Srbije

Iz sela Šošanica kod Kraljeva, pripadnici Sektora za vanredne situacije, juče su kroz snežne smetove i sedam kilometara neprohodnog puta evakuisali meštanina, koji je odmah prebačen u zdravstveni centar „Studenica“.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.