ALARMANTNO!!! Vanredna situacija proglašena u 8 opština, najkritičnije na jugu Srbije
Foto: Fonet

nepodogoda ne jenjava

ALARMANTNO!!! Vanredna situacija proglašena u 8 opština, najkritičnije na jugu Srbije

Vanredna situacija proglašena je na teritoriji u osam opština, a najteže je u opštinama koje se nalaze na jugu, jugozapadu i jugoistoku Srbije
Objavljeno: 20:36h

Vanredna situacija proglašena je na teritoriji u osam opština, a najteže je u opštinama koje se nalaze na jugu, jugozapadu i jugoistoku Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Problemi su najveći u Raškom, Zlatiborskom, Nišavskom, Topličkom i Pčinjskom upravnom okrugu, izjavio je Boban Stevanović iz Sektora za vanredne situacije.

Stevanović je naveo i da su od 6. januara do danas pripadnici Sektora za vanredne situacije evakuisali više od 116 ljudi i 70 vozila u sadejstvu svih linija rada MUP-a, Vojske i Žandarmerije. Precizirajući da je vanredna situacija proglašena u šest opština i dva dela teritorija opština, on je za RTS rekao da su svi operativni kapaciteti ministarstva i Sektora za vanredne situacije u punoj pripravnosti. Stevanović je apelovao na sve koji su krenuli ili koji planiraju da krenu na put, da vožnju usklade sa uslovima i stanjem puteva, drže bezbedno rastojanje od susednih vozila, ne kreću na put bez adekvatne zimske opreme, poštuju vertikalnu i horizontalnu saobraćajnu signalizaciju i uputstva nadležnih službi.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.