NISAM RAZMIŠLJAO KOLIKO JE HLADNO: Ovo je Miodrag Rajković, heroj sa zaleđenim trepavicama koji je spasavao zavejane na autoputu! (FOTO)
Foto: FACEBOOK / SSP / PRINTSCREEN

ISKRENA SKROMNOST!

NISAM RAZMIŠLJAO KOLIKO JE HLADNO: Ovo je Miodrag Rajković, heroj sa zaleđenim trepavicama koji je spasavao zavejane na autoputu! (FOTO)

Iako ni on ni njegove kolege ne vole preterano medijsku pažnju, Rajković je srećan što je njegova fotografija izazvala toliku reakciju u Srbiji, piše Blic
Objavljeno:

- Nisam ni razmišljao o tome koliko je hladno. Išli smo od kola do kola i spasavali ljude zaglavljene u snegu na auto-putu, prvo decu, bolesne... Tek kad sam ušao u naše vozilo da se malo zgrejem i kad me je kolega Milan Vidojević slikao sa zaleđenim trepavicama, shvatio sam koliko je bilo hladno - skromno kaže niški vatrogasac Miodrag Rajković (40), koji je u celoj Srbiji postao poznat kao heroj sa zaleđenim trepavicama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako ni on ni njegove kolege ne vole preterano medijsku pažnju, Rajković je srećan što je njegova fotografija izazvala toliku reakciju u Srbiji.

- Meni je drago zbog pozitivnih reakcija zbog svih mojih kolega. Bogami, jeste zahvalnost za sve ono što radimo. Naša je dužnost da spasavamo ljude, ali su, kao ovo juče, nekada uslovi stvarno teški. Kolega Vidojević i ja smo u ATV-u, snežnom vozilu, ceo dan radili. Ali i sve moje druge kolege su juče imale puno posla. I mnogim drugim kolegama su se sigurno smrzle trepavice, ali ih niko nije slikao-kroz smeh priča heroj.

HEROJ SRBIJE Ovom Nišliji su se TREPAVICE ZALEDILE, ali ga to nije sprečilo da ceo dan SPASAVA LJUDE IZ SNEGA! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.