Napolju je minus 8, a kao da je minus 80! 10 videa LEDENE APOKALIPSE u Srbiji! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nebojša Mandić

jezivo je hladno

Napolju je minus 8, a kao da je minus 80! 10 videa LEDENE APOKALIPSE u Srbiji! (VIDEO)

Snežne padavine danas su bukvalno okovale celu Srbiju
Objavljeno: 16:52h

Snežne padavine danas su bukvalno okovale celu Srbiju. Kritično je u većini gradova širom zemlje, a negde je čak proglašena i vanredna situacija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U Zaječaru sneg pada 20 sati bez prestanka, a visina snega je između 10 i 15 santimetara. Zbog otežanog saobraćaja, zabranjeno je kretanje kamionima i šleperima preko Tresibabe, Čestobrodice, Popadije, Vrške čuke, i Crnog vrha, a i na celoj teritoriji opštine Majdanpek. Većina puteva je prohodna jer se čisti redovno.

foto: prtsc/kurirtv

Zbog jakog snega koji i dalje pada uz jak vetar opština Aleksinac proglasila je vanrednu situaciju u tri sela Mozgova, Bradarac i Prekonozima.

foto: prtsc/kurirtv

Pojedine kuće u ovim selima odsečene su od ostatka sela i ne može se se prići do njih, upravo zbog snega koji ne prestaje od juče.

Na auto - putu je otežan saobraćaj vozila, a trenutna temperatura je - 8.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, i građani se teško kreću jer gotovo nijedna deonica nije očišćena u potpunosti, a situaciju dodatno otežava vetar, i sneg koji i dalje pada.

Sneg i vetar bukvalno su paralisali Niš i okolinu. Saobraćaj je obustavljen zbog slabe vidljivosti, a zimske službe su nemoćne u ovoj situaciji.

foto: prtsc/kurirtv

Visina snega u Nišu je 16 santimetara.

U Kragujevcu sneg takođe neprestano pada, saobraćaj se odvija otežano, ali su ulice očišćene, i čiste se redovno. Međutim, putevi su klizavi i apeluje se na građane da izlaze jedino ako moraju.

foto: prtsc/kurirtv

Na Kopaoniku je ipak najhladnije. Danas je - 19, a prema rečima našeg reportera, puca i drvo i kamen kao usred Sibira. Ipak, sudeći po mnogobrojnim skijašima na stazi, hladnoća i sneg koji pada ih ne remete u skijanju.

(Espreso.co.rs / Adria Media TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.