Pred nama je LEDENI VIKEND, a blagom otopljenju se možemo nadati tek...
Foto: Nebojša Mandić

vremenska prognoza

Pred nama je LEDENI VIKEND, a blagom otopljenju se možemo nadati tek...

Najhladnije će biti u petak i subotu, a toplije vreme ćemo sačekati...
Objavljeno:

Danas se u Srbiji u južnim i jugozapadnim delovima zemlje očekuje oko 10 centimetara novog snega. U planinskim predelima najavljuje se i više padavina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno sa snegom i lokalnom pojavom poledice. Duvaće slab i umeren severozapadni, posle podne povremeno i jak vetar. Najniža temperatura biće oko -1, najviša dnevna 1 stepen.

Zbog jakog severozapadnog vetra i lokalno stvaranje snežnih nanosa, objavio je Republički hidrometeorološki zavod.

foto: Nebojša Mandić

RHMZ upozorava i da će od petka do ponedeljka biti veoma hladno sa jutarnjom temperaturom od -15 do -7, u planinskim predelima i oko -20, a najvišom u većini mesta od -9 do -3 stepena celzijusa.

Najhladnije će biti u petak i subotu, a zbog umerenog i jakog severozapadnog vetra očekuje se stvaranje sneznih nanosa, uglavnom u planinskim predelima.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, od petka do ponedeljka biće pretežno oblačno, vetrovito i veoma hladno, a u južnim, istočnim i centralnim delovima sa snegom.

Izuzetno hladno vreme, s najnižim temperaturama i do -20 stepeni trajaće do sledeće nedelje. Prema najavama meteorologa od utorka se očekuje manji porast temperature povremeno sa slabim snegom, a krajem perioda i kišom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.