MILOŠEVIĆI DUŽNI SRBIJI DVA MILIONA: Mira i Marko i dalje ne plaćaju porez!

malo su zaboravni

MILOŠEVIĆI DUŽNI SRBIJI DVA MILIONA: Mira i Marko i dalje ne plaćaju porez!

Mirjana i Marko Milošević od 2006. godine ne žive u Srbiji već u Rusiji, gde su dobili politički azil
Objavljeno: 09:52h

Na spisku lokalne poreske administracije u Požarevcu, među 44 fizička lica najvećih dužnika, i dalje se nalaze supruga i sin nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića, Mirjana Marković (73) i Marko Milošević (41). Takođe, za porez na kuću u beogradskoj Nemanjinoj ulici 41, površine 320 kvadrata, Mirjana Marković sada duguje 1.391.473, a njen sin, za kuću od 350 kvadrata, 900.031 dinar.

Iako je lokalna poreska administracija imena članova porodice nekadašnjeg predsednika i visinu dugovanja javno saopštila još prošle godine u oktobru, oni do danas nisu izmirili poreski dug za svoje kuće u Požarevcu. Mirjana i Marko Milošević od 2006. godine ne žive u Srbiji, već u Rusiji gde su dobili politički azil.
Među pravnim licima, prva na listi 100 najvećih dužnika je Fabrika šećera u stečaju, čiji je dug narastao na 165 miliona dinara. Zbog neplaćenog poreza na imovinu, sledeći najveći dužnici posle trećeg kvartala su "Srbijašume" i "Žitostig" u stečaju, koji duguju 17, odnosno 14 miliona dinara. (Espreso.co.rs / Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.