Beograđani, PAZITE SE! Večeras POČINJE LEDENA KIŠA, temperatura ide ispod nule!
Foto: Fonet

apel zbog vanredne situacije

Beograđani, PAZITE SE! Večeras POČINJE LEDENA KIŠA, temperatura ide ispod nule!

Zimska služba večeras će raditi u pojačanom stepenu angažovanja
Objavljeno: 16:46h

Grad Beograd i Gradski štab za vanredne situacije informišu sugrađane da je Republički hidrometeorološki zavod najavio za večeras ledenu kišu i pad temperature uz mogućnost susnežice i snega u višim delovima grada.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zimska služba večeras će raditi u pojačanom stepenu angažovanja, što znači da će JKP „Beograd-put” biti u trećem stepenu angažovanja i posipaće solju ulice prvog i drugog prioriteta, „Gradska čistoća” će pojačano tretirati pešačke prelaze, prolaze i autobuska stajališta, a „Zelenilo” će od ranih jutarnjih časova tretirati parkovske površine, staze i druge prostore.

VANREDNA SITUACIJA? Pripravnost zbog ledenih talasa koji nam stižu!

Iz Gradskog štaba se apeluje na sve učesnike u saobraćaju da daju prioritet prolaska vozilima Zimske službe, kao i da prilagode vožnju uslovima puta, posebno u višim delovima grada i u strmijim ulicama.

foto: Fonet

Padavine se očekuju večeras od 19 sati i sutra u ranim jutarnjim satima, uz dalji pad temperature, ali građani ne bi trebalo da brinu, jer će ulice biti čišćene, a grejanje redovno.

Prema najavama RHMZ-a, u petak i za vikend na području Beograda očekuju se ledeni dani sa jutarnjom temperaturom od -12 do - 6 stepeni Celzjusovih i najvišom od -7 do -3, dok će najhladnije biti u petak i subotu zbog povremeno jakog severozapadnog vetra.

(Espreso.co.rs / Beoinfo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.