Za vikend NE IZLAZITE IZ KUĆE! Srbija će biti Sibir, temperatura - 22 stepena! (FOTO)
Foto: Fonet

spremite se!

Za vikend NE IZLAZITE IZ KUĆE! Srbija će biti Sibir, temperatura - 22 stepena! (FOTO)

U Srbiji se u sredu ujutru očekuje delimično razvedravanje, posle podne ponovo kiša i sneg, a u petak i subotu će biti veoma hladno
Objavljeno: 22:35h

Kako je saopštio RHMZ, najniža temperatura će pred vikend biti i do minus 15, na planinama i do minus 22 stepena. Najniža temperatura u sredu biće od minus šest do minus dva, najviša od dva do osam stepeni. Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugozapadni, uveče i noću zapadni i severozapadni.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

U Beogradu će se ujutro i pre podne delimično razvedriti, ali po podne dolazi naoblačenje, a uveče i noću kiša i sneg. Najniža temperatura biće minus tri, najviša pet stepeni. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, uveče i noću zapadni i severozapadni. U Srbiji će u četvrtak biti oblačno i malo hladnije, mestimično sa snegom, na severu posle podne uglavnom suvo, a severni vetar biće u pojačanju. U petak, subotu i nedelju biće pretežno oblačno, vetrovito i veoma hladno, u južnim, istočnim i centralnim delovima sneg, u brdsko-planinskim predelima stvaranje nanosa. Najniža temperatura biće od minus 15 do minus sedam, u planinskim predelima od minus 22 do minus 15, najviša od minus devet do minus tri stepena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.