SRPKINJU NATAŠU KOJA ŽIVI U DUBAIJU ŽESTOKO ISPROZIVALI NA MREŽAMA: Onda im je ona pokazala SVOJ STAN! (VIDEO)
Nataša u Dubaiju, Foto: printscreen/tiktok/natasapopovic92, Emilija Jovanović

PRAVI BUM

SRPKINJU NATAŠU KOJA ŽIVI U DUBAIJU ŽESTOKO ISPROZIVALI NA MREŽAMA: Onda im je ona pokazala SVOJ STAN! (VIDEO)

Jedna devojka iz Srbije, Nataša Popović, “osvojila” je društvene mreže, nakon što je postao viralan njen snimak

Objavljeno:

Dubai porta potty je nedavno napravio pravi bum u javnosti. Svi znamo da su prostitucija, homoseksualnost, preljuba i slično zvanično zabranjeni u ovom delu sveta, ali činjenice govore drugačije: Dubai je odavno postao glavni grad prostitucije na Srednjem Istoku. U Dubaiju se mogu pronaći prostitutke doslovno svih nacija, rasa, oba pola se bave najstarijim zanatom, a često možemo čuti i o raznim fetišima i perverzijama koje vole bogati šeici, ali i turisti koji dolaze sa raznih strana u potrazi za luksuzom, ali često i iživljavanjem.

Iako ovo nije ništa novo, sada se digla kuka i motika. Korisnici mreža počeli su da prozivaju skoro sve devojke koje žive tamo.

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

Jedna devojka iz Srbije, Nataša Popović, “osvojila” je društvene mreže, nakon što je postao viralan njen snimak na kojem odgovara na prozivke “kako živi u 45 kvadrata, a ide u Dubai”.

Naime, Beograđanka Nataša na svom TikTok nalogu objavila je kratak snimak, u kojem je tokom snimanja svog stana, odgovorila devojci kojoj je zasmetalo što ide u Dubai, a živi u stanu od 45 kvadratnih metara.

– Živi se u 45 kvadrata, ali bitno da se ide u Dubai – prokomentarisala je devojka, a onda je usledio više nego jasan odgovor Beograđanke.

– E, pa ovako. Zla devojčice, moji roditelji su odgajali troje dece u 45 kvadrata. Onda su u istoj zgradi, kada se ukazala mogućnost, kupili još jedan stan te kvadrature u kom smo živeli moja srednja sestra i ja, dok se starija nije udala. Tako da si u pravu, ja živim u 45 kvadrata, ali mojih 45 kvadrata. I moje sestre, i mama i ja smo u okolini na 600 metara jedna od druge, i hvala Bogu, a nažalost takvih poput tebe, svaka od nas ima svoju nekretninu i mogućnost da putuje u Dubai – odgovorila je Nataša devojci na prozivke.

Ono što je Beograđanka pružila kao odgovor zasigurno će navesti drugu devojku da se zamisli sledeći put kada bude htela nekog da proziva, a da o toj osobi zna malo ili gotovo ništa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.