ULICA OTVORENOG SRCA NIKAD LEPŠA! Hiljade građana na Novom Beogradu uživalo je u sjajnoj atmosferi! (FOTO)
Foto: Promo

ne propustite

ULICA OTVORENOG SRCA NIKAD LEPŠA! Hiljade građana na Novom Beogradu uživalo je u sjajnoj atmosferi! (FOTO)

Opština Novi Beograd je i ove godine organizovala tradicionalnu novobeogradsku "Ulicu otvorenog srca"
Objavljeno:

"Ulicu otvorenog srca" ove godine posetilo je više desetina hiljada Novobeograđana koji su sa mališanima uživali u višečasovnom kulturno-zabavnom programu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

-Ovo je već peta godina zaredom kako obeležavamo našu, novobeogradsku „Ulicu otvorenog srca“ i kad god nas posluži lepo vreme, kao danas, atmosfera je uvek dobra. Sada imamo i ovu veliku binu od sinoćnjeg dočeka i večerašnje reprize, koja će biti na ovom istom mestu, i mislim da je ovo možda i najlepši dan od svih. Tu su roditelji sa decom, lepa je atmosfera, hvala Bogu imamo lep dan i stvarno sam srećan i zadovoljan – rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

foto: Promo

Novobeogradski mališani i njihovi roditeli uživali su u društvu mnogobrojnih kostimiranih animatora, ali i u predstavi „Tri praseta“. Dečje lutkarsko pozorište „Pinokio“ izvelo je predstavu „Uspavana lepotica“, a na oduševljene najmlađih prikazana je i neobična atrakcija, lutka Maks Maksimus koja je prošetala ispred centralne bine na kojoj su takođe nastupila i kulturno-umetnička društva, dečji horovi i mnogi drugi umetnici.

foto: Promo

Kao i svake godine bili su postavljeni i štandovi prodajnog karaktera a sav prihod od prodatih čuvenih klovnovskih nosića namenjen je korisnicima Humanitarne fondacije „Budi human“.

foto: Promo

Na ovogodišnjoj manifestaciji učestvovali su, između ostalih, i učenici novobeogradskih osnovnih škola, mališani iz PU „11. april“, kao i deca polaznici besplatnih školica opštine Novi Beograd.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.