Đaci iz Veternika i Inđije se otrovali na Zlataru?!
Foto: Nebojsa Mandic

Povraćanje i dijareja

Đaci iz Veternika i Inđije se otrovali na Zlataru?!

U bolnicu stigli u pratnji nastavnika sa simptomima povraćanja, dijareje i povišene temperature. Oni kojima je bilo lošije, upućenu su u bolnicu u Užice na dalje lečenje, ali je petoro pušteno nazad u hotel
Objavljeno: 08:56h

Tridesetak đaka osnovne škole iz Inđije i Veternika koji su na rekreativnoj nastavi bili smešteni u hotelu “Panorama” na Zlataru, primljeno je juče u Dom zdravlja u Novoj Varoši jer se sumnja da su se otrovali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Oni su u bolnicu stigli u pratnji nastavnika sa simptomima povraćanja, dijareje i povišene temperature. Oni kojima je bilo lošije, upućenu su u bolnicu u Užice na dalje lečenje, ali je petoro pušteno nazad u hotel, saznaje “Blic”.

Sanitarni i veterinarski inspektor su potom uzeli bris hrane, prostorija i zaposlenih u hotelu u kojem su deca boravila nekoliko dana.

Još nije utvrđeno da li je u pitanju trovanje ili epidemija gripa koji vlada poslednjih nedelja, a koji ima slične simptome.

Prema tvrdnjama nastavnika, čim su se smestili u hotel prošle subote, jedno dete je zbog tih simptoma vraćeno kući u Inđiju, a ubrzo su i druga deca dobila simptome gripa.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.