ANSAMBL ALEKSANDROV: Ruski muzičari dobijaju park u Beogradu! (FOTO)
Foto: Fonet

SVAKA ČAST!

ANSAMBL ALEKSANDROV: Ruski muzičari dobijaju park u Beogradu! (FOTO)

Premijer Aleksandar Vučić prihvatio je predlog Ministarstva kulture da se Devojački park u centru Beograda nazove po ansamblu "Aleksandrov"
Objavljeno: 22:35h

Premijer Aleksandar Vučić prihvatio je predlog Ministarstva kulture da se Devojački park u centru Beograda nazove po ansamblu "Aleksandrov".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Komisija za imenovanje ulica i trgova će nakon novogodišnjih i božićnih praznika, najverovatnije, doneti pozitivnu odluku.

U planu je i da plato ispod Spomenika caru Nikolaju postane dečije igralište ili neka vrsta amfiteatra u kome bi se nalazila monumentalna ploča sa imenom hora "Aleksandrov". Izgradnja platoa biće obavljena u dogovoru sa ruskim zvaničnicima.

REKONSTRUKCIJA TRAGEDIJE HORA ALEKSANDROV: Tupoljev pao u Crno More na 1,5 km od Sočija! (FOTO) (GIF)

foto: Fonet

Ministar kulture i informisanja, Vladan Vukosavljević obrazložio je svoj predlog tvrdnjom da je hor "Aleksandrov" mnogo puta gostovao u Srbiji, a poginuli članovi su bili dokazani prijatelji našeg naroda i države.

foto: Fonet

Inače, vest iz Srbije o tome da se jedan od parkova nazove po horu "Aleksandrov" preneli su svi vodeći ruski TV kanali u ponedeljak. Osim toga ističe se da građani i rukovodstvo bratske Srbije žale zbog toga što su u avionskoj katastrofi poginuli muzičari koje su znali i cenili u Beogradu.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.