JAKO NEVREME ZATEKLO VOZAČE NA PUTU NOVI SAD-ZRENJANIN: Zastoj u saobraćaju zbog KIŠE, u Staroj Pazovi GRAD (VIDEO)
Nevreme, Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/NEWNOW.RS

NEVREME U SRBIJI

JAKO NEVREME ZATEKLO VOZAČE NA PUTU NOVI SAD-ZRENJANIN: Zastoj u saobraćaju zbog KIŠE, u Staroj Pazovi GRAD (VIDEO)

U Staroj Pazovi nevreme je donelo i grad

Objavljeno: 14:55h

Vozače na putu Novi Sad - Zrenjanin zadesilo je danas jako nevreme, a kako se vidi na snimcima i fotografijama upravo je ono bilo razlog velikog zastoja u saobraćaju.

Kiša će padati i u Novom Sadu.

U Staroj Pazovi nevreme je donelo i grad:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab do umeren severozapadni i zapadni, jutarnja temperatura od šest stepeni na jugu do 13 stepeni na severu, a najviša od 22 do 26 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti promenljivo, popodne i uveče povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni i zapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 13, a najviša oko 24 stepeni Celzijusa.

Nastavak relativno povolјnih biometeoroloških prilika za većinu hronično obolelih. Glavobolјa i bolovi u kostima i zglobovima moguće su meteoropatske reakcije.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju promenljivi uslovi mestimično s kišom koja može usporiti saobraćaj, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na putevima u šumskim područjima oprez će biti neophodan u slučaju jačih pljuskova zbog nanosa zemlje i odrona i mokrih i klizavih kolovoza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.