JEDNE DECEMBARSKE NOĆI LAZAR SE VRAĆAO KUĆI: Ovaj trenutak mu je promenio život ZAUVEK! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

borba za normalan život

JEDNE DECEMBARSKE NOĆI LAZAR SE VRAĆAO KUĆI: Ovaj trenutak mu je promenio život ZAUVEK! (FOTO) (VIDEO)

Doživeo je saobraćajnu nesreću, koja je ostavila veliki trag. Nažalost, amputirane su mu obe noge
Objavljeno: 12:05h

Iako je osuđen na život sa protezama, bez normalnog funkcionisanja kao njegovi vršnjaci, Lazar se drži. Razmišlja pozitivno i trudi se da ostane pri "zrdavoj pameti".

foto: Filip Plavčić

Gordana je do 11. godine bila jedna obična, zdrava devojčica. Tada kreće njen pakao, u kom je izgubila svakog! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, bilo je momenata kada je mislio da nema dalje. U trenucima mu se činilo da je sve crno i da povratka na bolje nema.

Međutim, otrgao se negativnih misli i nastavio da se bori.

Kako i sam kaže, roditeljima je ova tragedija najteže pala. Od normalnog momka, završio je u invalidskim kolicima, sprečen da nastavi sa životom koji je vodio pre kobne večeri.

Već šest meseci, Lazar boravi u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju i ortopedsku protetiku Rudo, u Beogradu, gde je na terapiji. Za kretanje van bolnice ili kuće, potrebno je da neko bude uz njega, jer sam nikako ne bi uspeo da se podigne.

Koliko se ovaj momak bori i trudi da bude kao i svi njegovi vršnjaci, najbolje pokazuje to što se Lazar trudi da ličnu higijenu održava sam, bez ičije pomoći.

Ono što mu je potrebno su kvalitetnije proteze, koje bi mu omogućile koliko toliko normalno funkcionisanje i kretanje samostalno.

foto: Filip Plavčić

Šta je betonski stub radio u rupi na putu? Ima li krivca za Lazarovu tragediju? On ga ne traži. Sve što želi je da opet bude onaj stari!

Ovom prilikom, naš portal poziva sve ljude dobrog srca da pomognu momku koji je, ne svojom krivicom doživeo saobraćajnu nesreću i ostao osakaćen. Usled teške finansijske situacije, Lazar nema dovoljno novca kojim bi mogao da plati nove proteze. Roditelji su mu nezaposleni, a zbog ovog nemilog događaja i on je ostao bez posla.

Upoznajte malog Dimitrija, zbog kog bi SVI U SRPSKOM ZDRAVSTVU trebalo DA SE STIDE! (VIDEO)

Ne budite ljudi koji će okrenuti glavu kada vide mladog momka u invalidskim kolicima. Pomozimo Lazaru da opet bude onaj stari, da prohoda. Vaše malo njemu puno znači.

Verujte, njegova hrabrost i želja da se borbi su nešto što se ne sreće svaki dan.

foto: Filip Plavčić

Lazar zaslužuje da pobedi u ovoj borbi! Hajde da učestvujemo u tome!

SVE DETALJE POGLEDAJTE NA OVOM LINKU!

Za Lazara i normalan život koji zaslužuje!

(M.B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.