NIKOLA (27) IZ ARANĐELOVCA JE DOKAZ DA SE HEROJ RAĐA! Našao se u pravo vreme na pravom mestu i SPASIO DETE!
Ulica u Aranđelovcu, Foto: RINA

u pravo vreme na pravom mestu

NIKOLA (27) IZ ARANĐELOVCA JE DOKAZ DA SE HEROJ RAĐA! Našao se u pravo vreme na pravom mestu i SPASIO DETE!

Кako kaže, tu je da pomogne i učiniće sve što je u njegovoj moći da se deca ali i odrasli u njegovom prisustvu uvek osete bezbedno

Objavljeno:

Da se heroj ne postaje, već rađa dokazuje i hrabri dvadesetsedmogodišnji Nikola Milošević iz Aranđelovca, koji je brzo reagovao onda kad je bilo najpotrebnije i tako pomogao jednom detetu. Samo pukom srećom našao se u pravo vreme, na pravom mestu.

"Stajao sam pored svog automobila kad sam spazio mladu ženu koja je za ruku vodila dečaka od oko pet godina i pričala na telefon. Razgovarajući sa nekim nije primetila da joj je sin polako iskluznuo iz ruke i krenuo sam da pretrči ulicu", priča Nikola.

Heroj iz Aranđelovca Nikola Milošević
Heroj iz Aranđelovca Nikola Miloševićfoto: Rina

Hrabri mladić nije časio ni časa, odmah je reagovao ne želeći ispred sebe da gleda potencijlani crni scenario. Iste sekunde je viknuo i potrčao ka dečaku.

"Zgrabio sam dete svom snagom i pretrčao ulicu. Samo par sekundi nakon što je mališan bio na sigurnom, tom ulicom je prošao automobil. Sam Bog kao da me je poslao u tu ulicu, ne bih ni da zamišljam šta je sve moglo da se desi. Jedino je važno što se sve završilo najbolje moguće", rekao je Nikola.

Njagov herojski čin ne bi trebalo ni da iznendađuje jer je ovaj mladić iz Aranđelovca završio Visoku školu strukovnih studija za kriminalistiku i bezbednost u Nišu i to kao najbolji u klasi sa ocenom devet. Sada je samo još jednom pokazao da je izabrao pravi poziv, da je u službi građana ne samo u teoriji, nego ono što je najvažnije i u praksi. Кako kaže, tu je da pomogne i učiniće sve što je u njegovoj moći da se deca ali i odrasli u njegovom prisustvu uvek osete bezbedno.

( Espreso / Rina )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.