KAD SE SRBI VRAĆAJU SA SLAVA: Pijan legao na put, pa ga auto pregazio, drugi se izgubio u njivama!
Foto: Stock Thinstock

SVETI NIKOLA ALL STARS

KAD SE SRBI VRAĆAJU SA SLAVA: Pijan legao na put, pa ga auto pregazio, drugi se izgubio u njivama!

Gost je telefonirao domaćinu slave da mu pomogne u orijentaciji, ali domaćin nije uspeo da locira gosta pa je pozvana policija iz Smedereva da pročešlja njive i livade
Objavljeno: 14:32h

Jednom učesniku u saobraćaju, koji pod dejstvom alkohola zaspao na putu u Babušincu kod Požarevca, uzeta je krv na analizu pošto je zadobio teške povrede od vozila koje je prešlo preko njega dok je spavao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Smederevska policija saopštila je danas da je, nakon proslave Svetog Nikole, kod jednog vozača zabeleženo 0,5 promila alkohola.

Osam vozača kažnjeno je zbog prebrze vožnje, četvorica zbog nepropisnog parkiranja a jedan vozač je vozio bez dozvole. A policija je morala i da asistira u potrazi za jednim gostom koji se izgubio nakon povratka sa slave. Čovek iz sela Mihajlovac, izgubio se po povratku sa slave izgubio kada je hteo automobilom da stigne kući preko njiva. Gost je telefonirao domaćinu slave da mu pomogne u orijentaciji, ali domaćin nije uspeo da locira gosta pa je pozvana policija iz Smedereva da pročešlja njive i livade.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.