PRINCEZE VRELOG ASFALTA: One su 90-ih zavele opasne momke s one strane zakona!  (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

SAD IH SAMO PAMTE

PRINCEZE VRELOG ASFALTA: One su 90-ih zavele opasne momke s one strane zakona! (FOTO)

Ove dame pratile su "opasne momke sa BG asfalta", ali danas je mnogima od njih ostala samo uspomena
Objavljeno:

Epohu devedesetih obeležile su mutne radnje likova koji su bili žestoki momci sa beogradskog asfalta. Klanovi, vođe, obračuni... Važili su za gospodare podzemlja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na sam pomen njihovog imena ljudi su drhtali. Loši momci bili su glavni. Svojim ilegalnim i mutnim radnjama, punili su novinske stupce. O njima su nekada bile ispisane legende. Govorilo se da im niko ništa ne može. Sukobljavali su se sa drugim klanovima, ali još žešće sa policijom.

NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE OPASNIH MOMAKA IZ KAFANA: Kako su se provodili, žarili i palili 90-ih! (FOTO)

Ipak, koliko su bili žestoki na asfaltu, što se žena tiče, važila je skroz druga priča.

OVAKO JE TUKAO ZORAN ŠIJAN: Postoje mnoge legende, EVO SNIMKA! (VIDEO)

Žustrog pogleda, opasani pištoljima, na poglede dama koje su devedesetih "žarile" i "palile", nisu ostajali ravnodušni. Nekoliko dama koje su bile rame uz rame sa ozloglašenim momcima, obeležile su ovu epohu.

Ipak, odgovor na pitanje: „Šta je to u ženskom biću što ga tera da živi kao u krimiću?" ni dan danas ne postoji.

Ove dame obeležile su devedesete i bile lepša polovina opasnih momaka koji su izazivali strah i trepet.

Valentina Lindo

Valentina je važila za jednu od najlepših devojaka devedesetih, a i danas se smatra jednom od najatraktivnijih Beograđanki. Bila je udata za Ljubišu Linda, zvanog Čombe, osuđivanog zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu Milana Zarubice, koja je proizvodila sintetičku drogu.

Bila je u vezi i sa Zoranom Lepim Brankovićem.

foto: Facebook/legende devedesetih

Kako pišu mediji, ona je danas u vezi sa Nikšićaninom Radomirom Baćevićem Bobanom, koji je na njeno ime otvorio jednu od najluksuznijih rent-a-car agencija čije je sedište u centru Beograda.

Baćović važi za vođu nikšićkog kvartaškog klana.

Saša Krajnc

Saša je važila za najveću zavodnicu devedesetih godina. Ceo život provela je u Zemunu. Bila je ljubimica većine žestokih momaka. Giška, Darko Ašanin, Daniel Išljemović, Ljuba Zemunac, samo su neka od imena koji su u njenom životu ostavili dubok trag.

Ljubav njenog života bio je Daniel Išljemović - mlad, brz, uvek naoružan i ekstremno opasan. Svojevremno je izjavljivala da su od Daniela na ulici zazirali, ali da je u kući bio apsolutno divan.

foto: facebook / Legende devedesetih

Ipak, i pored smrti supruga, za kojim je kako i sama kaže ostala rupa u srcu, i ekipe momaka kojima je bila sve, da može da vrati vreme, ponovo bi sve isto uradila.

Saša se u to vreme zabavljala i sa Vukotićem, a oboje su se družili sa Darkom Ašaninom i Slavkom Mijovićem i često su bili ili u Arkanovoj poslastičarnici ili kod Mije u Paladijumu. To su bila dva mesta koja su smatrana "crnogorskim ambasadama" u Beogradu, gde su se žestoki momci okupljali i nekad kockali.

- Moji žestoki prijatelji su imali svako svoju sferu rada. Dok se nisu sudarali, to je bilo dobro. Arkan je bio neki vrh svega kod nas, po organizaciji i novcu. Ne mogu da kažem da su posle njega bili Ašanin i Mijović jer nisu radili iste poslove. Arkan je bio miran i povučen čovek, nije voleo da izlazi sa nama. Bio je veliki šmeker koji se nije mnogo isticao. Imao je smešnih upadica, kao što je bila ona kad smo Vesko, Darko, Slavko i još nekoliko nas došli rano kod njega u poslastičarnicu. Sedeli smo i jeli žito. Kada nas je video, rekao je: 'Gde ste noćobdije? Šta je, jedete žito? Da li je to neki parastos ovde?', na šta smo svi počeli da se smejemo - rekla je Saša jednom prilikom.

foto: Facebook / Legende devedesetih

Bila je zaljubljena i u Đorđa Božovića.

- I pored grube spoljašnjosti, njegova dva metra, sto dvadeset kilograma i ogromnih šaka, on je bio nenormalno nežan - pravi Robin Hud koji štiti nemoćne.

Gišku je slučajno upoznala, u Arkanovoj poslastičarnici. Sedela je sa bratom i nekim društvom, kada je ušao kako ona kaže nenormalno lep, šarmantan muškarac, na koga je „odlepila istog momenta“. Zamolio je njenog brata da dozvoli da izađu na piće (bio je poznat po dobrim manirima), ali je kasnije saznao da se zabavljala sa jednim od momaka iz istog društva, tako da su ostali samo jako dobri prijatelji.

Danas Saša, svoje drage momke obilazi na grobljima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.