Tmurno i hladno, najviša dnevna minus dva!
Foto: Fonet

Vremenska prognoza

Tmurno i hladno, najviša dnevna minus dva!

U Beogradu će ujutro biti mraz, magla i niska oblačnost, a tokom dana tmurno i hladno.
Objavljeno: 07:29h

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, temperatura od minus deset do minus dva i mestimično magla i niska oblačnost, saopštio je RHMZ.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U toku dana u Vojvodini, većem delu zapadne Srbije i u Pomoravlju će biti tmurno i hladno sa maksimalnom temperaturom oko minus dva stepena Celzijusa, a u ostalim predelima biće sunčano, sa maksimalnom temperaturom od nula do pet stepeni Celzijusa.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca, krajem dana istočni i jugoistočni. U Beogradu će ujutro biti mraz, magla i niska oblačnost, a tokom dana tmurno i hladno. Temperatura će biti bez većeg kolebanja od minus pet do minus tri stepena Celzijusa. Duvaće slab, promenljiv vetar, u toku noći istočni i jugoistočni. U Srbiji će do subote biti suvo sa jutarnjim mrazom i maglom. U toku dana pretežno sunčano, a ponegde u nižim predelima zadržavanje magle i niske oblačnosti veći deo dana. U sredu u košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar koji će u četvrtak oslabiti. Od nedelje se očekuju prolazna naoblačenja sa slabim padavinama.U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme. Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se savetuje osobama sa respiratornim oboljenjima, srčanim i cerebrovaskuarnim bolesnicima. Kod meteoropata se očekuju reumatski bolovi, glavobolja i promenljivo raspoloženje.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.