SRBIJA PRATILA IZBORE UZ KURIR Hvala na poverenju!
Kurir Tv, Foto: Kurir tv

izbori 2022

SRBIJA PRATILA IZBORE UZ KURIR Hvala na poverenju!

Zahvaljujući ovom specijalu koji je koncipiran u skladu sa najsavremenijim trendovima, Kurir televizija je zauzela treće mesto među kablovskim kanalima koji su izveštavali o izborima

Objavljeno: 15:52h

U nedelju, tokom izbornog dana i noći, Srbija i dijaspora budno su pratile medije, a podaci potvrđuju da je značajan deo građana prepoznao Kurir kao izvor najbržih i najrelevantnijih informacija i poverenje poklonio Kurirovom sajtu, društvenim mrežama i Kurir televiziji.

Zahvaljujući profesionalcima u timu, najsavremenijoj tehnologiji i ozbiljnoj pripremi, redakcija Kurira postavila je nove standarde u praćenju dešavanja uživo na različitim lokacijama, o čemu svedoče ostvareni rezultati.

Prema Gugl analitici, sajt Kurira je u nedelju pratilo više od 1,8 miliona korisnika koji su 11,7 miliona puta otvorili stranice Kurira. Samo na oficijelnim Fejsbuk stranicama Kurir i Kurir televizija su dosegli preko 2 miliona korisnika, na Instagramu je objave Kurira videlo oko 750.000 korisnika, a Jutjub kanal Kurira imao je 564.000 pregleda.

1 / 9 Foto: Kurir tv

Specijal Kurir televizije SRBIJA BIRA ’22 emitovan je uživo iz studija, uz brojna uključenja iz izbornih štabova, kao i sa Kosova. Zbog kompleksnosti projekta, na njemu je bilo angažovano više od 50 ljudi, a realizovan je iz 2 režije.

Zahvaljujući ovom specijalu koji je koncipiran u skladu sa najsavremenijim trendovima, Kurir televizija je zauzela treće mesto među kablovskim kanalima koji su izveštavali o izborima.

PONOSNI SMO NA OSTVARENE REZULTATE I ZAHVALNI KOLEGAMA KOJI SU ZASLUŽNI ZA OVAJ USPEH, A POSEBNU ZAHVALNOST DUGUJEMO GRAĐANIMA KOJI SU NAM POKLONILI SVOJE POVERENJE!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.