Vučević: Što nas je više koji se bavimo ovim pitanjima, to će i nasilja biti manje, a naša deca sigurnija
Miloš Vučević i Igor Jurić, Foto: Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

GRADONAČELNIK NOVOG SADA SA IGOROM JURIĆEM RAZGOVARAO I VRŠNJAČKOM NASILJU

Vučević: Što nas je više koji se bavimo ovim pitanjima, to će i nasilja biti manje, a naša deca sigurnija

Što nas je više koji se bavimo ovim pitanjima, to će i nasilja biti manje, a naša deca sigurnija i spokojnija i u stvarnom, ali i u virtualnom svetu, naveo je Vučević

Objavljeno:

Posetio sam gospodina Igora Jurića i njegovu "Netpatrolu - centar za nestalu i zlostavljanu decu", gde smo "pretresli" goruće teme vršnjačkog nasilja i onlajn zlostavljanja najmlađih, istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Ovi problemi nas sve duboko onespokojavaju, a iskustva "Net patrole" u identifikaciji pornografskih sadržaja na internetu su dragocena i značajno će pomoći u radu Koordinacionog tela za sprečavanje vršnjačkog nasilja našeg grada. Novi Sad je jedini grad sa ovakvim radnim telom koje proaktivno deluje na problem koji uvek potrese Srbiju. Plan je da se u narednom periodu naprave zajednički sastanak ovog koordinacionog tela, Fondacije i gradova koji će se priključiti, odnosno koji će preslikati model Novog Sada. Što nas je više koji se bavimo ovim pitanjima, to će i nasilja biti manje, a naša deca sigurnija i spokojnija i u stvarnom, ali i u virtualnom svetu.

Grad Novi Sad


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.