BEOGRAĐANI O SVOJIM PAKLENIM KOMŠIJAMA: Ovo su iskustva zbog kojih misle o SELIDBI (FOTO)
Foto: Instagram / bigradio.bl

đavolje koMšije!

BEOGRAĐANI O SVOJIM PAKLENIM KOMŠIJAMA: Ovo su iskustva zbog kojih misle o SELIDBI (FOTO)

Svako od nas je bar jednom imao komšiju iz pakla, a sa njima se borimo na različite načine
Objavljeno:

"Napadanje kućnih ljubimaca"

A photo posted by Almir Imsirevic (@imsirevic) on

- Imam psa, a komšije se ponašaju kao da imam krokodila! Stalno mi ubacuju preteće poruke u sanduče i ispod otirača. Svaki put kada izađem da ga prošetam, gađaju nas raznim predemtima sa terasa. Nikome od njih ne pada na pamet da tako ugrožavaju bezbednost! Smeta im životinja, a oni su u stvari veće životinje - kaže Jovan (28) sa Ceraka.

"Ostavljanje đubreta ispred tuđih vrata"

- Neke ljude izgleda mrzi da pruže par koraka i bace svoje đubre. Umesto toga, ostavljau kese ispred mojih vrata. Apsolutno svaki dan, a to nije u redu - priča Anja (26).

"Smrad.."

A photo posted by Maja Ž ???? (@miss_kiedis) on

- Ispod mene je godinama živeo stariji čovek iz čijeg stana se širio nesnosan smrad. To mi je užasno smetalo, ali pošto je bio star nisam želeo da mu prigovaram. Ali, kada ga je ćerka obilazila, ni njoj nije padalo na pamet da stan očisti. Tek kada je gospodin preminuo, sve je sređeno i smrad je nestao - objašnjava Aca (30) iz beogradskog naselja Žarkovo.

"Pranje terase u vreme spavanja"

A photo posted by @dzikuda on

- Iznad mene žive neki ludaci, ali sto posto. Svaku noć, oko 2, 3 ujutru komšije peru terasu. Verovali ili ne, to se dešava svake noći, bez izuzetaka. Probudim se ujutru, a na mojoj terasi poplava. Pokušao sam da razgovaram sa njima više puta, ali uzalud. Svaki put sam dobio isti odgovor - "gledaj svoja posla". Pa ljudi, nije cela zgrada vaša, kakav je to način - priča Miloš (32) sa Banovog brda.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.