OTVORENO PISMO HRVATSKIM I SRPSKIM POGLAVARIMA: Ovaj čovek je digao ceo Balkan na noge! (VIDEO)
Foto: Beta

Pesnik iz ZG objasnio

OTVORENO PISMO HRVATSKIM I SRPSKIM POGLAVARIMA: Ovaj čovek je digao ceo Balkan na noge! (VIDEO)

Pismo ima naziv "Otvoreno pismo go*arima, hrvatskim i srpskim poglavarima", a objavljujemo ga integralno i u celosti
Objavljeno: 10:16h

Mario Mihaljević, hrvatski novinar, pesnik i radio voditelj, objavio je na "Jutjubu" pismo koje je posvetio političarima iz državnog vrha Hrvatske i Srbije, i za samo nekoliko dana postao jedan od najpopularnijih pesnika na ovoj društvenoj mreži.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pismo ima naziv "Otvoreno pismo govnarima, hrvatskim i srpskim poglavarima", a objavljujemo ga integralno i u celosti:

Ovim se pismom obraćam vama govnari koji se nazivate srpski i hrvatski poglavari. Jer gledam vas idiote i umirem od sramote. Zbog djece i dece koja su gladna bonbona a vi se natječete u kupnji aviona. Još ne uspostavismo ni veze što su se srušile još nam se nisu ni ratne suze posušile a vi se kao nešto riječima ćuškate i opet nas jedne protiv drugih huškate?

foto: Fonet

Ma jebem vam majku i kevu i svima starog koji napraviše vas - najodvratniji ljudski talog. Pred velikima puzite a svoje narode guzite, njima dupe natrčite a nas prčite.

foto: Youtube/AP

Ma kako se nitko od vas ne zajebe pa makar i slučajno učini nešto dobro? Zalud sjedite u bogomoljama i molite se Bogu jer od njega nitko od vas ništa nije pobro. Doduše, tamo propovijedaju vaši rođe lažljive i pohlepne vjerske vođe kojima samo služi Bog da s vama pušu u isti rog koji u rat poziva jer vi tako želite. A opet bi i Bosnu da dijelite. Ma jebem vam sve živo što vam je to predivno parče svijeta krivo.

A ja bih da svi zajedno zinemo i kažemo – nećemo za vas više da ginemo pa da zakopamo zajedno zauvijek čakije okupimo se oko meze i rakije a s još uvijek neprodane česme napijemo se pjesme i pesme.

foto: Beta

Vama izgleda kao neki moj hir što ja želim da potpišemo vječni mir a vas da nam opet ne bi stvarali nemir pošaljemo da se potamanite daleko u svemir. Tako da budete iz povijesti i istorije izbrisani vi što ste zlom cijepljeni i vakcinisani. Ma mrš!

I, kako vam se dopada ova "poruka" političarima?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.