TRI BRATA VUČIĆEVIĆ SVUDA ZAJEDNO, PA I U VOJNIČKE ČIZME: Sutra će položiti zakletvu (FOTO)
Braća Vučićević, Foto: Printscreen RTS

TROJKE

TRI BRATA VUČIĆEVIĆ SVUDA ZAJEDNO, PA I U VOJNIČKE ČIZME: Sutra će položiti zakletvu (FOTO)

Rođenu braću Vučićević posle opšte obuke u Valjevu očekuje specijalistička u Požarevcu

Objavljeno:

Za dobrovoljno služenje vojnog roka u Čačku je bilo veliko interesovanje mladih momaka. Među onima koji su ovog marta počeli obuku i koji će sutra položiti zakletvu su tri brata Vučićević iz sela Ježevica.

Miodrag, Mikailo i Mladomir su se oduvek razlikovali od svojih vršnjaka. Trojke Vučićević se od rođenja ne razdvajaju. Posle završene osnovne škole u Ježevici, u Čačku su učili metaloglodački zanat, a sada će zajedno i u vojničke čizme.

"Završio sam mašinsku saobraćajnu školu, radio sam kao glodač, posle toga sam radio u štampariji i odlučio sam se da odslužim vojni rok. Mislim da će to za mene biti dobro iskustvo", kaže Mladomir Vučićević.

1 / 3 Foto: Printscreen RTS

Za dobrovoljno služenje vojnog roka nije bilo dileme. Iako profesionalnih vojnika u porodici Vučićević nije bilo, ovaj trio se nada da će i karijeru nastaviti pod vojničkom kapom.

"Iz prostog razloga što mi je otac služio vojsku, ali generalno me zanima taj vid obuke, da pogledam kako, šta se dešava, taj vid naoružanja i to želim da naučim. I ako bude prilike ja ću jednog dana biti profesionalni vojnik", kaže Mikailo Vučićević.

"Razmišljali smo i otkad smo završili školu da je to jedno lepo iskustvo za nas, da treba da doživi svaki mlad momak, jer to stvarno jednan prelep trenutak koji se jednom pamti dok si mlad i nikad više", rekao je Miodrag Vučićević.

Rođenu braću Vučićević posle opšte obuke u Valjevu očekuje specijalistička u Požarevcu.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.