PIROĆANCI PRAVE VIDEO IGRICU ZA KOJOM LUDI CEO SVET: I vi možete da je igrate!
Foto: Printscreen

za primer!

PIROĆANCI PRAVE VIDEO IGRICU ZA KOJOM LUDI CEO SVET: I vi možete da je igrate!

- Cilj nam je da Karate Do bude najigranija igra u svom žanru. Potrudićemo se da to bude i ostvareno - kaže Uroš
Objavljeno:

Najuspešniji pirotski sportista Uroš Mijalković, koji je slavu pirotske škole karatea proneo i pronosi širom Evrope i sveta, svoje majstorstvo u karateu, sa tatamija uspešno prenosi i u virtuelni svet video igara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sa svojim prijateljima, pokrenuo je projekat, koji bi mogao da se nazove i pirotskim start-apom iz oblasti informacionih tehnologija kompanijom “Miracle Dojo” koja je uspela da razvije video-igru inspirisanu karateom “Karate Do”.

Uroš za Pirotske vesti kaže da bi ova kompanija mogla da se nazove pirotskim start-apom s obzirom da su od šestočlane ekipe, četvorica iz Pirota.

- Miracle Dojo studio je sastavljen od nas šestorice - Stefan, Stevan, Stanko, Nemanja, Nikola i ja. Jako bitno je da se naglasi da je to manje više pirotski start up, jer, pored mene, na projektu radi i Stanko Kostić, kao game developer. Pored toga, za muziku u igrici sarađujemo sa braćom Stefanom i Markom Filipovićem, koji su takodje Piroćanci. Igra je trenutno u beta verziji. To podrazumeva da je gotovo skoro 90 % igre, i da moramo da igru izložimo mnogobrojnim testovima, i dobijemo relevantnu informaciju sa tržista i pokupimo njihove reakcije i eventualne sugestije - kaže Uroš.

Po njegovim rečima, u ovoj fazi studio Miracle Dojo će se zadržati neki period, sve dok igra ne bude spremna za zvanično objavljivanje.

- Ipak, svako ko želi da je igra, može se prijaviti na našem sajtu, odnosno fejsbuk stranici da bude takozvani beta tester. Podršku imamo svuda u svetu, i svi su u velikom iščekivanju da izađe igra. Najviše fanova imamo u Brazilu, Iranu, Indoneziji, Indiji, Egiptu, Turskoj, Italiji… Veliki je poduhvat, i velika je odgovornost. Naročito prema najvećim borcima današnjice koji su nam pružili podršku i dali dozvolu za korišćenje lika i imena, a zatim prema svim fanovima. Cilj nam je da Karate Do bude najigranija igra u svom žanru. Potrudićemo se da to bude i ostvareno. Još uvek smo u potrazi za investicijom, koja je neophodna kako bismo podigli kvalitet proizvoda i spremili ga za tržišnu borbu sa gigantima u gejming industriji koji imaju i preko 500 zaposlenih - kaže Uroš za Pirotske vesti.

Ukoliko želite, možete postati tester igrice, i to putem sledećeg linka:https://karatedo.typeform.com/to/reszWO

(Espreso.co.rs / Pirotske vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.