PRVA OPERACIJA NIJE USPELA: Mala Sofija u Parizu vodi bitku za život!
Foto: Printscreen / Twiter

ne daj se lavice!

PRVA OPERACIJA NIJE USPELA: Mala Sofija u Parizu vodi bitku za život!

Sofija Nikolić koja je nedavno operisana u Parizu, za dva dana će imati još jednu operaciju jer su joj otvorene nove fistule
Objavljeno: 12:11h

Roditelji male Sofije koji sada strahuju za njen život pozivaju sve ljude dobre volje da i dalje doniraju novac za njeno lečenje, jer kako ističu, postoperativno lečenje će trajati najamnje dva meseca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nažalost, prva operacija nije uspela. Jedna fistula se odmah otvorila. U četvrtak će raditi drugu i poslednju operaciju, gde bi kozu ili deo mišića iskoristili da bi zatvorili fistulu. Ova operacija će trajati isto 10h i biće teža jer je dete pre 10 dana imalo torakotomiju i imunitet je već pao - saopštili su roditelji male Sofije Nikolić.

- Francuski lekari su rekli da ima još dva, tri slučaja u svetu poput njenih i ovo je po njima poslednja opcija koju bi oni pokušali. Po prvi put nakon njenog rođenja razmišljam o fatalnom ishodu i potpuno sam razoružana. Ja, koja uvek imam ideju, alternativu i snagu gledam svoje dete koje treba da ovog puta ima sreće da bi preživelo - napisali su Sofijini roditelji na društvenim mrežama.

Oporavak posle ove operacije se očekuje najmanje od dva meseca, tako da se pozivaju ljudi dobre volje da i dalje doniraju novac za lečenje male Sofije.

Podsetimo, Srbija je za samo pet dana u velikoj humanitarnoj akciji prikupila 122.000 evra za operaciju male Sofije.

(Espreso.co.rs / Niškevesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.