OVAJ GRAD ĆE IMATI NAJBOLJI DOČEK NA TRGU U SRBIJI! Carski potez gradske vlasti!
Foto: Dragan Kadić

BRAVO, bravo, bravo!

OVAJ GRAD ĆE IMATI NAJBOLJI DOČEK NA TRGU U SRBIJI! Carski potez gradske vlasti!

Jedna opština u Srbiji se odrekla novogodišnjeg dočeka na trgu iz definitivno najopravdanijeg razloga
Objavljeno:

Građani Požege neće imati organizovan doček na gradskom trgu. I, niko se ne ljuti zbog toga! Vest da će 300.000 dinara, koje su planirane za doček, pokloniti užičkoj bolnici za popravku aparata odjeknula je Srbijom, u vreme kada drugi gradovi najavljuju šljašteće dočeke na otvorenom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čelnici vlasti su taj potez objasnili time da je skener u ovoj bolnici pokvaren, i da bi građani Požege i celog zlatiborskog okruga trpeli zbog toga. Stoga, umesto za doček, novac je, čini se, otišao u prave ruke.

- Ispravan potez vlasti u Požegi, svaka im čast! Što da slavimo na trgu ako sutra naši najmiliji nemaju gde da odu na lečenje, ako im zatreba, eh da svi tako razmišljaju - kaže nam jedna Užičanka.

Iz bolnice u Užicu je potvrđena uplata od 300.000 dinara od strane požeške gradske uprave.

Godinama se razmatra da li je opravdano davati ogroman novac na dočeke na otvorenom, a naročito se pominju hiljade i hiljade evra koje, npr.u komšiluku Budva izdvaja za velike zvezde koje sa turistima dočekuju Novu godinu na trgu. No, Budva ima računicu da time privuče goste, dok brojni gradovi ovim samo žele da odobrovolje sugrađane - što košta!

foto: Damir Dervišagić

Novu godinu u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića, Beograđani i njihovi gosti dočekaće uz "Plavi orkestar" i Bajagu, a novogodišnju euforiju prati 86 različitih događaja, na koje će biti izdvojeno pola miliona evra. Dočeka će biti i na Novom Beogradu.

I Novi Sad će imati doček na trgu, a sada već tradicionalno i Zlatibor. I Čačani će imati svoj doček, uz lokalni bend i vatromet.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.