OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA NESTALOG STEVANA: Ako ga prepoznate pozovite policiju ili njegovog oca! (FOTO)
Nestao Stevan Jovanović, Foto: Facebook

DOBRO JE POGLEDAJTE

OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA NESTALOG STEVANA: Ako ga prepoznate pozovite policiju ili njegovog oca! (FOTO)

Ukoliko neko vidi Stevana, može se javiti na ove brojeve telefona: 064/ 2741-483, kao i putem WhatsApp ili Viber poziva na +3816417819156

Objavljeno: 14:52h

Stevan Jovanović (21) iz Novog Slankamena nestao je u ponedeljak.

Na sebi je imao plavu jaknu, sivi duks, crne pantalone i crno-bele patike.

Portal Espreso došao je u posed njegove poslednje fotografije koja je nastala dan pre nego što je nestao. Dobro je pogledajte!

Ukoliko neko vidi Stevana, može se javiti na ove brojeve telefona: 064/ 2741-483, kao i putem WhatsApp ili Viber poziva na +3816417819156.

Poslednja fotografija nestalog mladića
Poslednja fotografija nestalog mladićafoto: Privatna arhiva

Stevanov otac Dragorad Jovanović ispičao je za portal Espreso šta je prethodilo nestanku.

On nikad ranije nije nestajao, dešavalo se da se naljuti i ode u selo, izduva se na sat, dva, pa se vrati, ali ovako nikad. U ponedeljak smo imali neku raspravu, on se pokupio i izašao iz kuće. Niti je uzeo telefon, ni dokumenta", priča otac nestalog Stevana za portal Espreso.

Dvadesetjednogodišnji Stevan poslednji put je viđen na autobuskoj stanici u Novom Slankamenu, a prvobitno su kružile priče da je viđen u Inđiji što je njegov otac demantovao.

"Oko 13:40 sati je seo u autobus i otišao u Beograd, to je jedina proverena informacija koju imam. Njegov poznanik ga je tada poslednji video i on mi je kasnije potvrdio da su kratko pričali na stanici i da je čuo kako je kupio kartu za Beograd, a to mi je potvrdila i jedna žena. Počele su priče da je viđen negde na području Inđije, javljaju se ljudi, ali to ništa nije provereno" , priča naš sagovornik.

Kako Dragorad kaže, njegov sin nije bio problematičan i ne može da shvati šta mu se dogodilo.

"Nema on nikoga u Beogradu, dete sa sela, nemam predstavu gde je mogao da ode. Bio sam ja juče u Beogradu, nije imao nešto mnogo društva, to je dete koje nije pilo, kockalo, skroman momak i nikada nikakvih ozbiljnih problema nisam imao sa njim. Šta je njemu kliknulo u glavi ja ne znam" , ispričao je naš sagovornik.

Bonus video:

00:46

BOLNICA DEDINJE 2 POSTALA PONOS SRPSKOG ZDRAVSTVA

(Espreso/DijanaS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.