NAJLUĐA NOĆ NA NBG: Otkrivamo detalje novog, NAJBOLJEG dočeka u prestonici!
Foto: Dragan Kadić

s one strane reke

NAJLUĐA NOĆ NA NBG: Otkrivamo detalje novog, NAJBOLJEG dočeka u prestonici!

Opština Novi Beograd prvi put ove godine organizuje doček Nove godine kao i proslavu reprize 1. januara, a mi vam donosimo sve detalje dočeka
Objavljeno: 13:16h

Uz već tradicionalne manifestacije podele besplatnih paketića za novobeogradske mališane i “Ulicu otvorenog srca”, petu godinu za redom, ove godine će i "sa druge strane mosta" biti organizovan spektakularni doček Nove godine, ali i "repriza" dočeka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznajemo iz opštine Novi Beograd, obeležavanje novogodišnjih praznika tradicionalno će početi podelom poklon paketića najmlađim novobeograđanima 24. i 25. decembra u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Tom prilikom biće podeljeno 11.000 paketića koje smo pripremili za najmlađe sugrađane. Kao i svake godine, decu će dočekati Deda Mraz a praznična atmosfera biće zabeležena na fotografijama koje će mali Novobeograđani dobiti za uspomenu.

Doček Nove godine na ovoj opštini biće organizovan ispred Merkator Centra u Bulevaru Zorana Đinđića.

Za doček nastupaju Master Blaster, Inspektor Blaža i Kljunovi i DJ Niggor, a Novobeograđani će u Novu godinu ući sa Vladom Georgievim.

foto: fonet marko mii

Prvog januara nastupaju: Grupa 3, S.A.R.S. , Beogradski sindikat i DJ Vanja Bursać.

foto: Printscreen/Youtube/Beogradski sindikat

Iz opštine kažu da očekuju veliki broj, kako Novobeograđana tako i Beograđana, koji će uz dobar muzički program praćen spektakularnim vatrometom ući u Novu 2017. godinu.

foto: Promo

Biće radosno na Novom Beogradu i prvog dana 2017. godine.

Sada već tradicionalna manifestacija, novobeogradska “Ulica otvorenog srca”, biće održana 1. januara, takođe, na platou ispred Merkator Centra sa početkom u 10 časova. Mališane će zabavljati mađioničari i mnogi drugi kostimirani animatori, koji će ih trikovima uvesti u svet magije. Tokom višečasovnog zabavnog programa na centralnoj bini “Ulice otvorenog srca” publici će se predstaviti dečje lutkarsko pozorištre “Pinokio” sa predstavama, dečji horovi, kulturno-umetnička društva, dečji muzički bendovi i mnogi drugi umetnici.

Kao i svake godine, biće postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera. Novobeogradska “Ulica otvorenog srca” tradicionalno je najposećeniija manifestacija ovog tipa u glavnom gradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.