BEOGRAĐANI, PAZITE SE ZGODNE PLAVUŠE: Lepa autostoperka prazni novčanike!
Foto: Ilustracija, Profimedia

Oprez!

BEOGRAĐANI, PAZITE SE ZGODNE PLAVUŠE: Lepa autostoperka prazni novčanike!

- Rekla mi je da je profesorka, da drži časove u ovom kraju i da nema prevoz, odakle sam je i pokupila. Poverovala sam joj, jer sam i ja tu držala časove nekad i bila sam u istoj situaciji - kaže Elizabeta
Objavljeno: 12:54h

Visoka plavuša, krupnih plavih očiju, lepo našminkana ispraznila je novčanik Elizabeti M. koja ju je juče oko 14 sati povezla od Ulice Velisava Vujovića, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Rekla mi je da je profesorka, da drži časove u ovom kraju i da nema prevoz, odakle sam je i pokupila. Poverovala sam joj, jer sam i ja tu držala časove nekad i bila sam u istoj situaciji - kaže Elizabeta.

Elizabeta je premestila stvari sa suvozačevog mesta na zadnje sedište ni ne sluteći kako je to kobna greška.

- Videla sam u jednom trenutku da pruža ruku ka zadnjem sedištu, ali sam pomislila da su joj možda naočari ispale. Izašla je kod KBC "Dragiša Mišović", a ja kada sam otišla u pekaru primetila sam da mi nema novca - i dalje je u neverici Elizabeta.

Ceo slučaj prijavila je policiji, ali želi i da upozori Beograđane na prevarantkinju. Opisuje je kao devojku od oko 30 godina, finog izgleda, duge, ravne plave kose i plavih očiju, u braon jakni i čizmama.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.