KONAČNO KUPLJENA! Zgrada BIGZ-a postaće velelepni objekat, kojim će BG moći da se ponosi (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

Gradonačelnik mali objavio

KONAČNO KUPLJENA! Zgrada BIGZ-a postaće velelepni objekat, kojim će BG moći da se ponosi (FOTO)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će zgrada BIGZ-a uskoro dobiti novog vlasnika, navodeći da je dobio informaciju i pismo od zainteresovanog kupca "Soravija grupe", da će do kraja prvog kvartala naredne godine zatvoriti kompletnu transakciju
Objavljeno:

- Dobio sam informaciju i pismo od budućih vlasnika da će do kraja prvog kvartala naredne godine zatvoriti celu transakciju, preuzeti tu zgradu i očekuju da će od nje napraviti još jedan velelepni objekat kojim će Beograd moći da se ponosi - rekao je Mali Tanjugu i dodao da je to još jedna lepa vest za Beograđane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je precizirao da će ta zgrada ubuduće biti jedan multifunkcionalni centar za manifestacije, izložbe i kulturne događaje.

- Biće nešto što će kreirati život u tom delu grada i zajedno sa Radison blu hotelom, Beogradom na vodi i zgradom starog saveznog MUP-a, na čijem mestu će nići velelepni objekat, za nekoliko godina taj deo grada će potpuno drugačije izgledati - naveo je gradonačelnik.

foto: Nebojša Mandić

"Soravija grup" je pre nekoliko godina u Beogradu izgradila hotel Radison blu.

Mali je podsetio da je pre nekoliko dana prodata i zgrada Beobanke i dodao da očekuje da naredne godine počnu radovi i na tom objektu.

- Polako rešavamo probleme, poput izgradnje hotela Hilton, koji decenijama nije mogao da se napravi, Ikee, Beograda na vodi, sada Beobanke, BIGZ-a. Sređujemo zapuštene i ružne zgrade, pronalazimo vlasnike i investitore, menjamo Beograd - istakao je Mali.

Gradonačelnik je dodao da očekuje da će biti nađeno rešenje za zgradu bivšeg hotela Jugoslavija.

- Nadam se da će tu biti sve u redu i da ćemo tokom naredne godine i za to imati rešenje, kako bismo pokrenuli investicije na svakoj od lokacija koje su godinama i decenijama bile zapuštene - zaključio je Mali.

(Espreso.co.rs / Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.