KARIĆ NAPRAVIO HAOS NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Autom uleteo u kuću komšijama!
Foto: Fonet

Saobraćajna nesreća

KARIĆ NAPRAVIO HAOS NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Autom uleteo u kuću komšijama!

Udes se dogodio oko 10 sati pre podne. O nezgodi je obaveštena policija, te je tokom uviđaja Dragomir po zakonu morao da duva. Alko-test je pokazao da tog jutra nije pio, a okolnosti nezgode utvrdiće dalja istraga
Objavljeno: 10:10h

Dragomir Karić, narodni poslanik i brat Bogoljuba Karića, u nedelju je svojim luksuznim „mercedesom” S klase probio ogradu komšijske kuće na Bežanijskoj kosi, a usput oborio saobraćajni znak i oštetio parkirano vozilo, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na svu sreću, pričinjena je samo materijalna šteta, povređenih nije bilo.

Kako saznaje ovaj list, udes se dogodio oko 10 sati pre podne. O nezgodi je obaveštena policija, te je tokom uviđaja Dragomir po zakonu morao da duva. Alko-test je pokazao da tog jutra nije pio, a okolnosti nezgode utvrdiće dalja istraga. Sin vlasnika kuće koja je oštećena juče je potvrdio da se nezgoda dogodila, ali nije želeo da daje detalje o udesu bez pristanka oca, koji je trenutno na putu.

- Mogu samo da kažem da je Dragomir ispao veliki čovek. Rekao je da će sve oko štete regulisati. Toliko mogu da kažem, a za sve ostalo razgovarajte s mojim ocem kada se vrati s puta - rekao je on.

I ostale komšijie su posvedočile o nezgodi.

- Ovo je neverovatno kako je ovde udario. Samo bi tenk mogao ovo da odvali. Video sam da je taj crni automobil udario i parkirani crveni auto, a pre toga je skrenuo sa puta i udario u saobraćajni znak i ogradu - izjavio je jedan od očevidaca, pokazujući nam tragove kočenja.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.