U tri saobraćajne nesreće, pet osoba povređeno
Foto: Petar Lazović

izveštaj iz Hitne pomoći

U tri saobraćajne nesreće, pet osoba povređeno

Hitna pomoć je protekle noći imala 118 intervencija od kojih 14 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srčani, rekla je Macura
Objavljeno:

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno pet osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U 19:20 sati na uglu Bulevara Despota Stefana i Ulice Dragoslava Srejovića povređena je ženska osoba u svojstvu pešaka i prevezena u Urgentni centar, bez naznaka o teškoj traumi.

U nezgodi koja se dogodila u 20:37 sati u Ulici Nedeljka Gvozdenovića kod broja 32 povređeni su 73-godišnji muškarac i 69-godišnja žena, koji su prevezeni na odeljenje hirurgije, neurohirurgije i ortopedije Urgentnog centra. Na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu u 21:00 sati došlo je do nezgode u kojoj su 12-godišnja devojčica i njen otac zadobili istegnuće vrata i, takođe, prebačeni u Urgentni centar. Hitna pomoć je protekle noći imala 118 intervencija od kojih 14 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srčani, rekla je Macura. Prema njenim rečima, juče su zabeležene 144 intervencije Hitne pomoći od kojih 55 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.