NOVI KRUŽNI TOK U ZEMUNU! Pogledajte gde će se tačno nalaziti
Zemun, Foto: Google printscreen

gradnja

NOVI KRUŽNI TOK U ZEMUNU! Pogledajte gde će se tačno nalaziti

Iz gradskog Sekretarijata za investicije pozivaju sve zainteresovane građane, vlasnike i zakupce lokala da dođu i informišu se o fazama realizacije projekta

Objavljeno:

Kružni tok će biti izgrađen kod restorana "Bela Napoli", a Ulica Kej oslobođenja će od raskrsnice sa Njegoševom biti proširena na pet i po metara, objašnjavaju iz GO Zemun.

Upravo na tom delu biće i kružna raskrsnica, kako bi vozila mogla da se okreću. Tako će u hitnim situacijama i vatrogasna kola moći da stignu do tog dela Keja, što ranije nije bilo moguće, pišu Zemunske vesti.

Kod kružnog toka biće napravljen i parking za turističke autobuse, a u planu je i obnova ulica koje izlaze na Kej oslobođenja – Kosovske, Beogradske, Obradovićeve, Davidovićeve i Petra Markovića, koje će dobiti novu kaldrmu, čime će biti vraćen nekadašnji izgled Zemuna. Vrednost ovog projekta je 360 miliona dinara bez PDV-a.

Iz gradskog Sekretarijata za investicije pozivaju sve zainteresovane građane, vlasnike i zakupce lokala da dođu i informišu se o fazama realizacije projekta.

(Espreso/Zemunske vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.