STRAŠNA NESREĆA: U plamenu drvni kombinat Bora Marković u Zabrežju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook / Obrenovac Moj Grad

NEKADAŠNJI PONOS OBRENOVAČKE PRIVREDE

STRAŠNA NESREĆA: U plamenu drvni kombinat Bora Marković u Zabrežju! (FOTO) (VIDEO)

Danas oko 12 časova došlo je do velikog požara na jednoj od hala bivšeg drvnog kombinata "Bora Marković" u Zabrežju.
Objavljeno:

Kako se saznaje na licu mesta, žrtava i povređenih nema a materijalna šteta na davno napuštenom i ogoljenom objektu nekadašnjeg opštinskog giganta prema prvim informacijama nije velika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim efekta velikog požara i scena koje bi se mogle iskoristiti za snimanje nekog dobrog akcionog filma ništa dramatičnije nije se dogodilo u ovom kraju Obrenovca. Ono što je bitnije pomenuti kada se nađete ispred ovog požara, jesu uzdasi okupljenih meštana i onih koje je visoki dim privukao da dođu u blizinu "Bore Marković".

Uzdasi i još jedan žal u očima za nekadašnjim ponosom obrenovačke privrede i na daleko čuvenim kombinatom. Godinama zapušten i ostavljen od svih tu u ćošku Zabrežja i vremena .

U ovom trenutku se obrenovački vatrogasci hrabro i profesionalno bore sa vatrom, kako bi sprečili njeno širenje kako na okolne objekte kombinata tako i na stambene objekte koji se nalaze u blizini. Prema njihovim rečima situacija je pod kontrolom i oni se nadaju da će požar uskoro biti lokalizovan i sprečena svaka mogućnost širenja.

(Espreso.co.rs / Lokalne novine Obrenovac )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.