(EKSKLUZIVNO) ESPRESO JE UŠAO U BEOGRAD NA VODI: Ovako IZNUTRA izgleda najluksuznije naselje na Balkanu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić, Promo/Beograd na vodi

Premijerno

(EKSKLUZIVNO) ESPRESO JE UŠAO U BEOGRAD NA VODI: Ovako IZNUTRA izgleda najluksuznije naselje na Balkanu! (VIDEO)

Naši novinari obišli su gradilište na kojem se zida najluksuznije zdanje u istoriji Srbije. Imali smo šta i da vidimo
Objavljeno: 18:29h

Naša ekipa imala je tu čast da prva uđe u BW Residences otkako su počeli unutrašnji radovi i sazna kako izgleda Beograd na vodi! Obišli smo gradilište uz desnu obalu Save, gde se zidaju kule A i B ovog projekta.

foto: Filip Plavčić

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Radi se punom parom, a radnici Energoprojekta žestoko obavajaju svoj posao jer su za ovo kratko vreme već došli do sedmog sprata. Dva krila prve zgrade, kula A I kula B, predstavljaće najluksuznije mesto u samom srcu Beograda.

foto: Filip Plavčić

Izgradnja je počela 28. septembra prošle godine, kada je postavljen kamen temeljac. Prva stambena zgrada ovog projekta naziva se BW Residences i sastoji se od dve kule. Kule A i kule B.

foto: Filip Plavčić

Paralelno se zidaju obe, a ova stambena zgrada imaće 20 spratova sa 296 stanova. Završetak je predviđen na proleće 2018. godine. Trenutno se gradi sedmi sprat kule A i peti sprat kule B.

foto: Promo/Beograd na vodi

Da bi ispoštovali zacrtane rokove, na gradilištu se svakodnevno nalazi oko 450 radnika koji rade u tri smene i trude se da ovo zdanje izgleda baš onako kako su ga projektanti i zamislili. Iz ekipe BG na vodi sa ponosom su nam rekli da na ovoj građevini rade isključivo srpske firme. I materijali koji se ugrađuju u nebodere su proizvedeni u Srbiji.

Trenutno su na gradilištu četiri krana i radovi teku po planu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.