NA AUTOPUTU KOD AERODROMA SVE STOJI: Angela Merkel je na putu ka Palati "Srbija" (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

zastoj

NA AUTOPUTU KOD AERODROMA SVE STOJI: Angela Merkel je na putu ka Palati "Srbija" (FOTO)

Trenutno su, tako, za saobraćaj zatovreni delovi autoputa Beograd-Niš na Novom Beogradu, a saobraćajnice će zatvarati za prolazak nje i njene delegacije na putu ka Palati Srbija.

Objavljeno:

Nemačka kancelarka Angela Merkel sletela je na beogradski aerodorom "Nikola Tesla" oko 16 časova, a kako je posle svečanog dočeka nastavila ka Palati "Srbija", delovi rute kojom prolazi, privremno se zatvaraju za saobraćaj.

Trenutno su, tako, za saobraćaj zatovreni delovi autoputa Beograd-Niš na Novom Beogradu, a saobraćajnice će zatvarati za prolazak nje i njene delegacije na putu ka Palati Srbija. To je inače praksa kada dolaze visoki svetski zvaničnici.

Kako pišu korisnici društvenih mreža, gužve su se trenutno velike na autoputu u blizini aerodroma, u pravcu ka centru grada.

Gužva
foto: Printscreen

Takođe, građani navode i da policija "isključuje sva vozila na autoputu prema Kvantašu".

Inače, svečani prijem u Palati "Srbija" predviđen je oko 18 časova, a završava se, prema planu, u 19.20, što ukazuje na to da će Angela Merkel nakon toga napustiti ovaj deo grada. Dalji protokol za sada nije poznat, te ne možemo da pretpostavimo kojim delovima grada će prolaziti.

Bonus video:

01:17

DIPLOMATA PAIĆ O ZNAČAJU POSETE MERKELOVE SRBIJI: Nemačka gleda na našu zemlju kao uticajnu za stabilizaciju prilika u regionu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.