VESIĆ NAJAVIO DOBRE VESTI: Tiču se DIVLJIH DEPONIJA!
Goran Vesić, Foto: Emilija Jovanović

važno

VESIĆ NAJAVIO DOBRE VESTI: Tiču se DIVLJIH DEPONIJA!

On je tokom akcije čišćenja divlje deponije u Krnjači naveo da će sa lokacije Reva 1 biti odneto oko 100 kubika gradjevinskog i komunalnog otpada

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se danas čisti šest divljih deponija, kao i da je planom gradskih vlasti za ovu godinu predvidjeno da se odnese oko 8.000 kubika otpada sa različitih lokacija.

On je tokom akcije čišćenja divlje deponije u Krnjači naveo da će sa lokacije Reva 1 biti odneto oko 100 kubika gradjevinskog i komunalnog otpada.

"Od 2014. godine mi smo odneli oko 90.000 kubika otpada sa divljih deponija, ali, nažalost, kad god očistimo neku divlju deponiju ona se ponovo pojavi jer njih stvaramo mi Beograđanke i Beograđani. Zato moramo da radimo više na podizanju svesti gradjana", ocenio je Vesić, prenosi Beoinfo.

Vesić je rekao da će u oktobru biti raspisan tender za izgradnju kanalizacije na levoj obali Dunava, a da se nedaleko gradi i fabrika za preradu otpadnih voda koja će kanalizaciju u čistom obliku vraćati u Dunav.

Bonus video:

00:23

Kovinska deponija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.