POPELI SMO SE NA 41. SPRAT KULE BEOGRAD! Svaki dan prolazite pored OVIH mesta, ni ne slutite kako izgledaju sa VRHA
Pogled na Beograd sa vrha, Foto: Instagram printscreen, Marko Nikolić

beograd na vodi

POPELI SMO SE NA 41. SPRAT KULE BEOGRAD! Svaki dan prolazite pored OVIH mesta, ni ne slutite kako izgledaju sa VRHA

Inače, nedavno su završeni radovi na betonskoj konstrukciji impresivne građevine Kule Beograd, koja je sa 168 metara visine najviša zgrada u zemlji i regionu

Objavljeno:

Da li ste se ikada zapitali kako izgleda iz ptičije perspektive krov Beogradskog sajma, tržnog centra Galerije, obodi Beograda, Geneks, Gazela, Most na Adi, Brankov most, Hram Svetog Save, Stara železnička stanica, Beograđanka, Avala? Upravo je ekipa Espresa imala priliku da se popne na 41. sprat Kule Beograd i pružao nam se pogled kakav se ne pruža ni sa jedne zgrade u prestonici!

Gotovo da ne postoji kutak prestonice koji se ne vidi sa 360 stepeni Kule, a kako smo išli u krug mogli smo da vidimo užurban život Beograđana, onih u gradskom prevozu, na brodu, u automobilima, i šetalištu Beograda na vodi.

1 / 13 Foto: Foto: Espreso/Marko Nikolić

Da ništa nije prepušteno slučaju i da se strogo vodi računa o izgledu prestonice sa vrha Kule, trenutno se okolni objekti, odnosno oni koji su pod zaštitom grada rekonstruišu, tako da i oni stari delovi grada izgledaju uređeno za oko posmatrača, bilo domaćeg, bilo stranog.

Inače, nedavno su završeni radovi na betonskoj konstrukciji impresivne građevine Kule Beograd, koja je sa 168 metara visine najviša zgrada u zemlji i regionu.

00:44

OVAKO IZGLEDA BEOGRAD SA VRHA NOVE KULE

(Espreso/Jelena M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.